Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul verii în Europa, la sporturile de contact Cine va lupta la Gala Superkombat de la Constanţa (III)

ro

14 Jul, 2011 02:12 1406 Marime text
super.jpgCele zece meciuri din cadrul turneului de la Sala Sporturilor vor fi transmise integral, live, în 83 de ţări

Organizatorii Galei Superkombat de la Constanţa au stabilit programul complet al competiţiei. Astfel, Sebastian Ciobanu nu îl va mai întâlni în semifinala piramidei pe indianul Singh Jaideep, ci pe olandezul Ismael Londt.

Ismael „Mr. Pain" Londt are 24 de ani şi este un uriaş de 110 kilograme şi 1,96 metri este relativ nou în lumea sporturilor de contact având un record de 22 de victorii (9 încheiate prin knockout), două înfrângeri şi o remiză. Acesta a participat la un singur turneu din calendarul K-1, la World MAX 2010, de la Utrecht. În aceste condiţii, Sebastian Ciobanu a devenit favorit cert la un loc în finala piramidei de la Constanţa.

Totodată, a fost stabilit şi meciul de deschidere a galei de sâmbătă, Marian Iordan urmând să-l întâlnească în ring pe americanul Carter Williams. Luptătorul român nu a acumulat prea multă experienţă în concursurile internaţionale, participând în urmă cu doi ani la singura gală K-1, cea de la Ploieşti, unde a fost învins în semifinala categoriei mijlocii de Mihăiţă Golescu. De asemenea, tot în urmă cu doi ani, Iordan a obţinut o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de Sambo, de la Salonic.

Carter Williams revine în România

În vârstă de 31 de ani, Carter „The Beast" Williams (113 kilograme, 1,87 metri) este cunoscut pentru stilul său agresiv de luptă care l-a condus spre victorie în faţa unor adversari de calibru precum Chalid Arrab, Bjorn Bregy, Gary Goodridge şi Michael McDonald. Williams are trei titluri câştigate în cariera sa la IKF US Amateur Muaythai 2001, WKA North America 2001 şi K-1 World Grand Prix 2003, de la Las Vegas, după victorii în faţa lui Michael McDonald, Yusuke Fujimoto, Rick Roufus şi Dewey Cooper. Williams revine astfel în România după ce, anul trecut, a luptat la Bucureşti, în Gala K-1 World Grand Prix, fiind învins prin knock-out de Raul Cătinaş, încă din runda inaugurală. Luptătorul american a mai participat la două competiţii de box unde a reuşit o victorie prin knock-out în faţa lui Jermaine Johnson şi una la puncte contra lui James Monroe, dar şi la câteva turnee MMA unde are un record de 3 victorii şi 3 înfrângeri. În concursurile de kickbox, Carter Williams are 33 de victorii (16 prin knock-out), 19 înfrângeri şi două lupte încheiate la egalitate.

Irimia: „Gala va aduce în ring luptători spectaculoşi"

După ce anunţat programul complet al Galei de la Sala Sporturilor, promotorul, Eduard Irimia, a afirmat că se aşteaptă la meciuri extrem de spectaculoase. „Gala de la Constanţa va aduce în ring luptători spectaculoşi şi mă aştept la meciuri pe măsură. Vor lupta Cătălin Moroşanu, fraţii Stoica, Mihai Barbu sau Sebastian Ciobanu. Toţi luptătorii români sunt agresivi şi vor avea adversari pe măsură", a spus Irimia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii