Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Eforie debutează în noul sezon

ro

19 Jul, 2011 01:44 956 Marime text
Singura echipă care va evolua sezonul viitor în al treilea eşalon fotbalistic, CS Eforie îşi va face, mâine, debutul în noul sezon competiţional.

Formaţia de pe litoral va evolua, în deplasare, de la ora 17.30, împotriva echipei din Liga a IV-a tulceană, Granitul Babadag, meci din primul tur al Cupei României. În această fază a competiţiei participă câştigătoarele fazelor judeţene ale competiţiei, nou-promovatele în Liga a III-a şi formaţiile din eşalonul al treilea care s-au clasat în sezonul trecut de la locul nouă în jos. Deşi a fost foarte aproape de a se desfiinţa după finalul sezonului trecut din cauza problemelor financiare, CS Eforie a reuşit, până la urmă, să se înscrie în campionat, însă problemele sunt departe de a se fi rezolvat. Antrenorul Gabriel Şimu a declarat că încearcă, până la ora jocului din Cupă, să strângă 11 jucători pentru ca echipa să se prezinte pe teren mâine. O parte din jucători au fost plecaţi în această perioadă la Berlin cu naţionala de fotbal pe plajă, în timp ce alţii se află în probe la alte formaţii. „Suntem în continuare într-o situaţie dificilă şi sper ca, până miercuri, când jucăm în Cupă, să reuşim să strângem 11 jucători pentru a ne prezenta la meciul de la Babadag", a precizat Şimu.

Mâine, de la aceeaşi oră, mai sunt programate alte 40 de meciuri din primul tur al Cupei României, în timp ce, astăzi, se va disputa un singur meci, cel dintre Concordia Chiajna II şi Argeşul Mihăileşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii