Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Pele, atac la Maradona

ro

15 Jun, 2010 17:12 602 Marime text

pele_15_06.jpgBrazilianul Pele, legendă a fotbalului mondial, a lansat unnouatac la adresa selecţionerului Argentinei, Diego Maradona, acuzându-l că a preluatechipadoar pentrubani, informează cotidianul argentinian Ole, citat de Mediafax.

"Maradona a acceptat acest post pentru că avea nevoie de o slujbă şi debani. Am văzut că Argentina s-a calificat cu greu. Însă nu este vina lui Maradona, ci a celor care l-au angajat", a declarat Pele.

Reacţia lui Pele vine după ce Maradona nu a fost de acord cu fostul fotbalist brazilian, care susţine căAfrica de Sud nu are capacitatea de a găzdui Cupa Mondială.

Pele spune că mereu l-a ajutat pe Maradona şi nu înţelege reacţia acestuia. "Nu înţeleg câteva lucruri. Când a făcut prima emisiune de televiziune (n.r. - La noche del Diez în 2005) şi avea nevoie de ajutor am mers la Buenos Aires, am jucat fotbal cu el şi l-am ajutat. Apoi am încercat să-l ajut cu unele reclame, însă ori întârzia, ori nu venea deloc: Văd că şi-a amintit de mine şi în Africa de Sud. Probabil mă iubeşte mult", a declarat Pele. Fost ministu al sportului,Pele a afirmat că nu intenţionează să antreneze vreodată Braziliapentru că "nu vrea să sufere la fel ca actualul selecţioner, Carlos Dunga".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii