Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Recoltei „culege" noua miliarde din vistieria judetului

ro

25 Sep, 2009 03:03 2294 Marime text

ziua_recoltei.jpgConsiliul Judeţean Constanţa organizează, în perioada 5 - 11 octombrie, cea de-a doua ediţie a Zilei Recoltei. Anul acesta, serbarea va costa judeţul nouă miliarde de lei vechi.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc luni, 5 octombrie, începând cu ora 11.30. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, luni, 5 octombrie, caravana recoltei va pleca de pe b-dul Tomis, din dreptul instituţiei judeţene, se va îndrepta către zona Dacia, Casa de Cultură, apoi către ICIL, după care se va îndrepta către locul de desfăşurare al manifestării - Pavilionul Expoziţional Constanţa. Potrivit reprezentanţilor CJC, până în momentul de faţă s-au înscris pentru expoziţia cu vânzare de la începutul lunii viitoare 500 de producători agricoli din Constanţa, Tulcea şi din alte judeţe. Suprafaţa totală pe care îşi vor expune produsele participanţii la Ziua Recoltei 2009 este de 30.200 mp, cu tot cu interiorul Pavilionului Expoziţional. De precizat că parcările de la Pavilion vor fi închise, întrucât acolo se vor amenaja standuri cu legume şi fructe, artă populară, utilaje agricole, ţarcuri cu animale şi păsări domestice şi grătarele cu mici şi bere. Maşinile vor fi parcate pe b-dul Mamaia, capul liniilor de autobuz 40 şi 41, şi în parcarea Hotelului Parc.

Mijloacele de transport în comun vor avea un traseu special în această perioadă. Autobuzele 40, 41C, 41B şi 102 vor avea capătul de linie la campusul Universităţii „Ovidius". La petrecerea dată în cinstea recoltei din acest an sunt invitaţi să urce pe scenă nu mai puţin de 59 de interpreţi sau trupe de artişti. În ediţia online veţi putea vizualiza lista invitaţilor la eveniment.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii