Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţie regională gata de lansare Digi24 Constanţa aduce ştirile full HD (galerie foto)

ro

15 Sep, 2012 01:33 4702 Marime text
03_Digi_24.jpgPiaţa media constănţeană se îmbogăţeşte de luni, 17 septembrie, cu un nou post de televiziune. Este vorba despre staţia regională Digi24, care va transmite ştiri din judeţele Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea.

Din 17 septembrie, de la ora 19.00, Digi24 Constanţa îşi începe emisia cu un prin jurnal de ştiri, realizat de o echipă de tineri jurnalişti constănţeni talentaţi şi dedicaţi meseriei lor. În fiecare zi programele Digi24 Constanţa vor aduce la malul mării informaţie utilă şi de calitate. Din luna iunie şi până în prezent, Digi24, singura televiziune de ştiri care emite full HD, a deschis 4 staţii locale - la Iaşi, Timişoara, Oradea şi acum la Constanţa. Amplasată într-un sediu nou din centrul oraşului şi beneficiind de o investiţie majoră în aparatură şi componentă umană de cea mai bună calitate, staţia locală Digi24 Constanţa şi-a propus să schimbe imaginea televiziunii în oraşul de la malul mării. Cu numeroase „pastile" de ştiri, dar şi cu patru emisiuni, staţia vrea să aducă veşti proaspete şi echidistante către consumatorul de informaţie. Anca Zeca, Otilia Răduţă, Alexandru Moraru, Marian Cioacă şi Tudorel Ene sunt vedetele singurei televiziuni de ştiri locale care emite full HD în Dobrogea. „Suntem fericiţi că am reuşit să strângem alături o echipă de profesionişti şi sunt convins că atât constănţenii, cât şi ialomiţenii, tulcenii şi călărăşenii vor aprecia, pe lângă calitatea impecabilă a imaginii, şi pe cea a ştirilor. Suntem o televiziune de ştiri şi vom fi cu ochii pe tot ce mişcă în oraş. Cei care ne privesc nu vor găsi la noi nici dezbateri sterile, nici ţipete sau cuvinte grele. Vrem să le arătăm tuturor ceea ce până acum au demonstrat colegii noştri de la Bucureşti, Iaşi, Timişoara sau Oradea, că ştirile pot fi făcute fără scandal, cu acurateţe şi dragoste de meserie", a declarat Bogdan Bulbeş, producător general Digi24 Constanţa.

În grila de programe Digi24 Constanţa se vor regăsi şapte jurnale de ştiri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informaţii despre piaţa forţei de muncă şi o emisiune de reportaje, care va aduce în prim-plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală. Jurnalele de ştiri Digi24 Constanta vor acoperi, de luni până vineri, cele mai importante şi relevante evenimente ale zilei.

De marţi, 18 septembrie, Digi 24 Constanţa aduce, de luni până vineri, de la 06.30, 07.30 si 08.30, primele ştiri. La ora 13.00 este difuzat jurnalul de prânz, iar 16.30 constănţenii pot urmări un nou jurnal de ştiri.

Principala ediţie de ştiri a zilei este programată la ora 18.30. În acest jurnal, telespectatorii Digi24 Constanţa vor regăsi cele mai importante evenimente ale zilei, toate informaţiile sportive locale, dar şi un buletin meteo. La ora 21.00, Digi24 Constanţa aduce un nou jurnal de ştiri, iar în reluare, de la ora 22.00, cei care au pierdut jurnalul de la 18.30 îl pot revedea.

Pe tot parcursul zilei, la Digi24 Constanţa pot fi urmărite în rubrica de timp liber cele mai utile informaţii de la evenimentele culturale până concertele din oraş.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, Marian Cioacă dezbate, alături de invitaţii săi, teme actuale din politică, economie şi societate, pe scurt tot ce se întâmplă în oraş. Digi24 face astfel auzite „Vocile Constanţei".

Emisiunea „Turist acasă", deja premiată de către juriul SIMFEST, se va regăsi şi în grila Digi 24 Constanţa şi va fi prezentată de Otilia Răduţă. Oraş turistic vara, plin de farmec iarna, Constanţa mai are multe de oferit locuitorilor săi, iar Otilia le va aduce poveşti despre oameni şi locuri de lângă ei.

Echipa Digi24 este completată de realizatorul emisiunii „Recrutat în Constanţa", Alexandru Moraru. Într-o zonă în care piaţa forţei de muncă este în continuă mişcare, emisiunea „Recrutat în Constanţa" va oferi toate informaţiile utile despre piaţa forţei de muncă din estul ţării.

Constanţa este renumită pentru echipa de fotbal, pentru legendele pe care le-a oferit fotbalului românesc, pentru volei, rugby şi handbal. „Divizia locală", realizată de Tudorel Ene, îi va arăta pe cei care îi fac mândri pe constănţeni în sportul naţional şi internaţional.

Din 17 septembrie, de la ora 19.00, informaţia corectă, difuzată în timp real, ajunge pe ecranul celor abonaţi în reţeaua RCS&RDS, prin intermediul Digi24 Constanţa. Internauţii pot urmări emisiunile şi jurnalele de ştiri Digi24 Constanţa pe www.digi24.ro/constanta şi pe pagina de Facebook Digi24.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii