Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parintele Tanasescu, inlocuit de secretarul lui Teodosie

ro

22 Aug, 2009 02:45 6713 Marime text

cap_3.jpgPr. Eugen Tănăsescu, director media al Arhiepiscopiei Tomisului şi, în acelaşi timp, purtător de cuvânt al instituţiei, a fost schimbat din funcţie de către Înalt Preasfinţia Sa Teodosie. Motivele îi sunt necunoscute feţei bisericeşti ce şi-a pierdut locul de muncă.

Decizia a fost luată în timp ce purtătorul de cuvânt se afla în concediu, iar prima oară i s-a comunicat, telefonic, faptul că, în cazul în care va fi contactat de jurnalişti, trebuie să precizeze că a fost suplinit de pr. lect. univ. drd. Valeriu Roman, consilier cultural şi şef al Biroului de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului. Punct. „Vă aducem la cunoştinţă faptul că Permanenţa Consiliului Eparhial  al Arhiepiscopiei Tomisului, întrunită la data de 20 august 2009, a hotărât retragerea Părintelui Eugen Tănăsescu, Director Radio Dobrogea, din funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei, restructurarea acestui post şi încredinţarea responsabilităţii de reprezentant al Arhiepiscopiei Tomisului în relaţia cu mass-media Părintelui Secretar Eparhial dr. Boc Alin Constantin, ca o completare a atribuţiilor sale", se precizează în comunicat. Motivele luării acestei decizii vor fi explicate, probabil, săptămâna viitoare, când Arhiepiscopia Tomisului va organiza o conferinţă de presă. Pr. Tănăsescu a declarat că nu a solicitat să-i fie aduse la cunoştinţă cauzele pentru care a fost înlăturat din funcţia de purtător de cuvânt. „Am luat act de decizie şi mă supun conducerii Arhiepiscopiei Tomisului. (...) am fost surprins când am fost anunţat. Dar sunt angajat al unei instituţii şi mă supun deciziei", a declarat acesta. Pr. Eugen Tănăsescu rămâne în continuare director al postului Radio Dobrogea, dar nu ştie dacă mai este sau nu director media al instituţiei conduse de ÎPS Teodosie.

ips_teodosie_eugen_tanasescu_02.jpgArhiepiscopia se securizează

Potrivit Radio Sky, de acum încolo, jurnaliştii vor primi informaţii ce privesc Arhiepiscopia Tomisului numai dacă acceptă să fie filmaţi în timpul interviului.

{mos_ri:Eugen Tanasescu,parinte}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TEODOSNIKUL SODOMITO SHPAGOVEAN A COMIS-O DIN NOU! 22 Aug, 2009 18:33 ISPRAVILE LUI SHPAGOVEANUL SODOMIT! http://sihastru.forumup.com/viewtopic.php?t=1603&mforum=sihastru
  • Aneta sefa !!! Poporul te vrea! 22 Aug, 2009 08:33 Teo pune-o bre pe tante Aneta sefa de imagine! Tot te ajuta ea cu ghicitu, datu in bobi si relatiile ei in lumea cartelelor financiare si politic! Pe Liliana ai zburat-o, lui Eugen i-ai dat cu bocancu...Boc ce-o sa-ti faca? Stie Boc sa ghiceasca mai bine ca tante Aneta noastra?
  • lili 22 Aug, 2009 06:33 hahah s-a saturat tanasescule si de tine prea corditul?asta e pretentios rau cu amantii - ma refer la behaitul
  • karadeniz 22 Aug, 2009 01:15 Si vreti sa predati religia obligatoriu in scoli ?