Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Patrut „Nu am fost chemat la DNA"

ro

06 May, 2010 03:07 6354 Marime text
cap_4.jpgÎn urma unor articolele apărute vis-a-vis de investigaţiile chirurgicale efectuate de dr. Mircea Pătruţ, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au fost postate o serie de comentarii pe site-ul nostru, www.ziuadeconstanta.ro.

Astfel, se vehiculează ideea că doctorul Pătruţ ar fi fost chemat la DNA să răspundă pentru aparatele aduse în clinică, şi nu numai.

mircea_patrut_medic.jpg„Prof. Pătruţ, în stilul de acum consacrat, se victimizează încercând să ascundă motivele reale ale nefuncţionalităţii serviciului pe care îl conduce. Aşa-zisa bancă de organe ascunde de fapt un tun financiar, pe care nu mai poate să-l dea. Asupra acelei cămăruţe din spitalul judeţean s-au pronunţat încă din 2008 atât preşedintele comisiei de transplant cât şi preşedintele colegiului medicilor - nu va fi niciodată omologată. Datorită rezultatelor catastrofale ale lui Pătruţ la operaţiile pe cord deschis (vezi cazul Iovănescu) nici nu va fi inclusă în Programul Naţional de boli cardiovasculare", scrie un cititor supărat de articolul „Banca de organe, ţesuturi şi celule, ţinută ca piesă de muzeu".

Pentru a afla şi părerea doctorului Mircea Pătruţ, l-am contactat telefonic, acesta declarând că este total neadevărat că ar fi fost chemat la DNA. „Pot dovedi că nu am fost înştiinţat să merg la DNA. Aparatele din clinică sunt luate ori prin sponsorizări, ori de la Consiliul Judeţean Constanţa. Toate comentariile sunt doar nişte răutăţi din partea unor persoane care nu mă cunosc şi sunt rău-voitoare", este părerea medicului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena-Valcea 12 Oct, 2010 13:48 Am fost la control pe 11 0ct.la d-l doctor Mircea Patrut,am fost operata acum 2ani de dansul,am fost un caz f.grav,iar ptr dansul a fost inca un succes in cariera sa de medic specialist.Sunt in viata datorita dumnealui.Am ramas de aceasi impresie ca este o pers.calma,ascultator,rabdator,si tare frumos,de ce sa n-o spun si pe asta.Cele 2 comentarii de sus sunt scrise de mine si voi interveni ori de cate ori voi auzi numai minciunicu privire la acest mare specialist.
  • magda-valcea 11 Sep, 2010 14:18 este cel mai bun doctor din toate punctele de vedere,nu ii mai stricati atat imaginea,imiedicati si alti bolnavi sa isi gaseasca vindecarea la dansul.eu am fost operata de dansul,vazandu-l la tv.numai rautate exista in lumea asta...
  • elena-valcea 11 Sep, 2010 14:12 am fost operata de d-l doc.de o tumora la piciorul drept,de 14 ani,nici un alt coleg de-al dansului din tara nu mi-a mai dat nici o sansa,d-l doc.m-a operat fara nici o problema,este cel mai bun medic din tara,f.cumsecade,nu a vrut sa primeask nimic,sa-l tina D-zeu sanatos sa mai vindece si alte persoane cu probleme grave,eu sunt in viata datorita dansului.Sunt numai minciuni si rautati la adresa dumnealui,fiind un medic f.bun este si f.invidiat.
  • popa 19 Jul, 2010 10:32 Am 58 ani si sunt unul din pacientii operati pe cord deschis de catre profesorul MIRCEA PATRUT,si ii intreb pe cei care ancheteaza si pe toti ceilalti,ca au in familie sau printre cunostinte macar o persoana care sufera de o boala cardiaca si sa nu spuna nu, pentru ca mint sau nu stiu cum de altfel nu am stiut nici eu pana in luna noiembrie 2009, cand m-am adresat omului de mai sus, si care mi-a spus direct ce am si ce trebuie sa fac, ceea ce am facut m-am operat pe cord deschis in luna ianuarie 2010 si gratie lui sunt foarte bine ;anga copii, nepoti si prieteni.Cand aveti un medc de o asemenea valoare va indrum sa va adresati acestui om si nu veti fi respinsi cat de bolnavi veti fi.Cunosc persoane bolnave care merg la diversi medici cardiologi si le dau diverse medicamente, iar cand ajung din nou la ei le schimba medicamentele, le dau altele si le spun simplu NE MAI VEDEM.Asemenea medici nu au pus mana in viata lor pe un bisturiu.Lasat-ii pe cei priceputi sa cladeasca la Constanta acest centru, pentru ca politica este facuta de mediocrii si sligile lor.Denigrati clinica si va ve-ti trezii ca nu vom mai avea ce a facut acest om la Constanta,.
  • pt alinuta 09 May, 2010 23:09 Indivizii aia stiu ce vorbesc,te asigur,tu ori esti apropiata nenorocitului,ori matusa ta a avut noroc,sau a fost operata de cu totul altceva dar nu de inima,profesorul asta e doctor de ce vrei tu dar nu de inima,are foarte multi morti la activ,nu stiu cum poate dormi,si cum poate minti in halul asta,o sa vezi si tu alinuta cat de curand o bomba de presa,o sa aratam adevarata fata a profesorului,daca ai asa mare incredere dute u la el sa te operezi pe inima,iti zic de pe acum moarte usoara.
  • Sica a lu* Orban 06 May, 2010 21:39 Acest individ care a depus juramintul lui Hipocrate face de doua ori rau oamenilor 1.Ca vraci intr-o clinica ce se vrea de referinta: 2.Ca parlamentar,unde,ca un chirurg "meserias",taie frunza la ciini
  • mamaomida 06 May, 2010 08:59 Autostrada Soarelui face miracole:pleci de la Bucuresti pensionar bubos si ajungi la Constanta profesor "valoros". Mi-am deschis ghereta la km 100. Va umplu de profesori de chirurgie cardiaca! Fara numar! Fara numar!
  • doru 06 May, 2010 07:48 Nu e timpul pierdut. Poate in urma articolului dvs. DNA se va autosesiza si va investiga cum s-au irosit sumele imense investite pentru ca acest individ sa-si deschida o clinica privata pe banii nostri, unde face ce vrea cand vrea si pe deasupra opereaza scump si prost.
  • daniel morar 06 May, 2010 07:19 D-na Coralia, cand mai vorbiti la telefon cu prof. Patrut, va rog intrebati-l din partea mea: 1.cum a ajuns din chirurg pensionar,fara grad didactic, direct profesor universitar?cum arata dosarul de concurs? 2.cate reclamatii nefondate a facut la DNA fostilor sai colegi de la Spitalul Militar??? 3.dar la parchetul militar a fost vreodata chemat?de ce? 4.cum justifica banii aruncati in banca de transplant, piesa de muzeu dupa cum chiar dvs. ati scris?