Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Copilului, marcată şi la Cumpăna

ro

01 Jun, 2011 00:00 1665 Marime text

Cumpana_-__Mariana_Gaju_03.jpgPrimăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu organizaţia non-guvernamentală World Vision Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna şi şcoala din localitate, organizează astăzi o serie de manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

Potrivit primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, programul manifestărilor dedicate zilei de 1 Iunie va începe la ora 9.00. „Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira şi motiva comunitatea şi familia, de a aprecia şi a iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese", precizează primarul Mariana Gâju, prin intermediul unui comunicat de presă.

Prima activitate din cele programate pentru astăzi va fi „Crosul Copilăriei", al cărui start va avea loc la troiţa de la intrarea în comună, linia de sosire fiind la Complexul Sportiv „Victoria" Cumpăna din strada Pr. Alexandru Alimănişteanu. La competiţie vor participa 150 de elevi ai Grupului Şcolar Cumpăna. De asemenea, la Sala de sport nr. 2 „Victoria" Cumpăna din şoseaua Străjii vor avea loc mai multe activităţi printre care desene pe asfalt, alergare-viteză (25 m), concurs de biciclete şi de recitări. Participanţii vor fi preşcolarii de la cele două grădiniţe din comuna Cumpăna. Vor avea loc şi competiţii de ştafete (elevii claselor I-VIII), concurs de role şi ciclism (clasele V-VIII), finalele la fotbal (clasele a VII-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a) şi la handbal feminin (clasa a VII-a).

Potrivit primarului Mariana Gâju, copiii vor avea parte de multe alte surprize oferite de administraţia publică locală: spectacol în aer liber, premierea elevilor olimpici, a preşcolarilor cu rezultate extracurriculare, diverse alte jocuri distractive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii