Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Comunei Peştera - cea mai de succes manifestare din Dobrogea Primarul Vrabie, premiat din nou la Confidenţial

ro

03 Jun, 2011 00:00 3046 Marime text
cap_8.jpgPrimarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, a fost din nou invitat la Premiile Confidenţial. Edilul constănţean a primit premiul pentru „Cea mai de succes manifestare din Dobrogea - Ziua Comunei Peştera - 1 mai 2011".

Premiile au fost decernate în cadrul unei festivităţi ce a avut loc miercuri, 1 iunie, însă pentru că primarul Valentin Vrabie a avut multă treabă prin comună şi-a ridicat premiul ieri. „Am fost premiat pentru «Cea mai de succes manifestare din Dobrogea - Ziua Comunei Peştera - 1 mai 2011». Le-am mulţumit Oanei şi lui Cristi pentru acest premiu, care mă onorează", ne-a declarat primarul Vrabie. Edilul comunei Peştera a precizat că Sărbătoarea Comunei Peştera, care a avut loc pe 1 mai, a fost apreciată ca fiind cea mai de anvergură din Dobrogea. Premiul a fost acordat în baza aprecierilor artiştilor prezenţi la Peştera pe 1 mai, dar şi ale altor reprezentanţi ai scenei, participanţi la alte evenimente de acest gen. De precizat că serbările dedicate comunei Peştera au făcut din localitate capitala distracţiei din judeţul Constanţa, iar Confidenţial a confirmat că din întreaga Dobroge. Serbarea organizată de către Primăria şi Consiliul Local Peştera, reprezentate de primarul Valentin Vrabie, a strâns laolaltă peste 15.000 de participanţi din Peştera, localităţi ale judeţului şi chiar din ţară.

Reamintim că primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, a mai fost premiat de către Cristi Brancu şi Oana Turcu-Brancu în luna aprilie a acestui an, când a fost declarat cel mai activ şi mai valoros primar din România. Edilul a primit această distincţie datorită realizărilor înfăptuite în comună în nici trei ani de la câştigarea mandatului, fără niciun sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Constanţa. O şcoală nouă ultramodernă, drumuri reabilitate, extinderea reţelei de alimentare cu apă, renovarea unei biserici, construirea unor cişmele - sunt doar câteva din realizările pe care Valentin Vrabie şi le-a trecut în palmares de când se află în fruntea comunei Peştera. Decernarea Premiilor Confidenţial va putea fi vizionată duminică, pe Antena 2, începând cu ora 20.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gaga 03 Jun, 2011 13:41 cu cat i-ai mai cumparat si pe astia, d-le vrabie?
  • adilos 03 Jun, 2011 12:00 bravo domnule primar. felicitari...