Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrabie "Nu este partidul lui Mazăre şi al lui Constantinescu şi nici al mamelor lor"

ro

11 Feb, 2011 00:00 1953 Marime text
PVrabie_-_Valentin_Vrabie____.jpg"Nu ştiu cine este Cristinel Dragomir. Nu a candidat niciodată uninominal la alegeri, astfel încât să obţină măcar trei voturi în nume propriu", a declarat Valentin Vrabie despre cel care a afirmat că va fi exclus din PSD

Criticile aduse conducătorilor administraţiei judeţului, pe care i-a acuzat că au dat dovadă de indiferenţă atunci când comuna Peştera a avut nevoie de sprijin, l-au determinat pe Cristinel Dragomir, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi secretar executiv al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, să afirme că Valentin Vrabie va fi exclus din partid.

Secundul preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu a informat opinia publică despre faptul că primarul comunei Peştera va fi exclus din PSD la următoarea întrunire de partid. În replică, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, a declarat că este dispus să-şi exprime nemulţumirile faţă de conduita reprezentanţilor din conducerea PSD Constanţa şi în faţa liderilor de la centru. "Nu ştiu cine este Cristinel Dragomir. Nu a candidat niciodată uninominal la alegeri, astfel încât să obţină măcar trei voturi în nume propriu. Nu-l cunosc pe Cristinel Dragomir şi nici electoratul din Peştera n-a auzit de el, deşi a ajuns vicepreşedinte la Consiliul Judeţean şi cu votul lor. Fac pariu că Cristinel Dragomir nici măcar nu ştie unde este comuna Peştera", a afirmat primarul. Edilul din Peştera a adăugat că va contesta la Bucureşti o eventuală decizie de excludere în ceea ce-l priveşte, făcută pe genunchi de către liderii PSD Constanţa. "Nu este partidul lui Mazăre sau al lui Constantinescu sau al mamelor lor, pe care ei l-au primit moştenire", a replicat primarul comunei Peştera.

"Cred că o să-i exclud eu pe ei"

Valentin Vrabie a precizat că în eventualitatea că va fi exclus din partid va merge la Bucureşti pentru a-şi susţine punctul de vedere în faţa liderilor PSD, dacă la Constanţa nu i se va permite acest lucru. "Am dreptul şi sunt convins că voi fi chemat să-mi spun punctul de vedere, deşi doi ani şi jumătate nu am avut o comunicare cu cei care conduc PSD Constanţa. A fost alegerea lor, deşi eu am atras în nenumărate ori atenţia asupra faptului că deraiem de la valorile pe care le promovează acest partid. În cazul excluderii, voi contesta decizia şi mă voi duce cu ei la Bucureşti. Cred că o să-i exclud eu pe ei", a subliniat Vrabie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii