Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri pedelisti, in conflict cu Corpul de Control al lui Mazare

ro

12 Oct, 2009 02:29 1638 Marime text

pdl_sarcu_alexandru.jpgNici nu a început campania pentru prezidenţiale, că au şi apărut incidentele electorale. Trei scene de acest fel s-au petrecut chiar ieri, la intrarea în staţiunea Mamaia.

Un membru al staff-ului de campanie pentru preşedintele Traian Băsescu a fost amendat de către reprezentanţii Corpului de Control al Primăriei Constanţa pentru un incident ce a avut ca scenă platoul din faţa Pavilionului Expoziţional Constanţa. Alexandru Sârcu face parte din echipa de campanie care îl are coordonator pe Mircea Banias, preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa. Bărbatul a povestit că un grup de tineri democrat-liberali strângeau semnături pentru susţinerea candidaturii şefului statului şi împărţeau pliante de informare pe domeniul public, în staţiunea Mamaia, şi că au fost acostaţi de către o echipă a Corpului de Control al primăriei, care le-ar fi confiscat materialele în mod brutal. „Tinerii au fost adunaţi de către agenţii Corpului de Control al lui Radu Mazăre şi ameninţaţi că vor fi amendaţi, conform unei hotărâri a Consiliului Local Municipal privind desfăşurarea unor activităţi de reclamă. Ei au spus că oricine desfăşoară astfel de acţiuni tot trebuie să treacă pe la ei prin birou. PSD doreşte împiedicarea manifestării voinţei cetăţeanului", a declarat Alexandru Sârcu. El a adăugat că s-au petrecut trei incidente de acest fel.

Se pare că grupul de tineri care strângeau semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu s-ar fi aflat, în momentul incidentului, printre standurile amplasate pe platoul din faţa Pavilionului Expoziţional Constanţa, unde se desfăşura Ziua Recoltei, lucru recunoscut şi de pedelistul Sârcu. Preşedintele PD-L Constanţa a declarat, cu referire la acest incident, că speră să nu se mai repete. Organizaţia judeţeană a PD-L Constanţa are de strâns 40.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu, din care s-au strâns până în momentul de faţă 10.000. „În zece zile vom termina acţiunea", a precizat Mircea Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii