Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul de antichitati Antica revine la Eforie

ro

21 Jul, 2009 02:45 1300 Marime text
eforie_ovidiu_brailoiu_07.jpgÎn perioada 21-23 august, Primăria Eforie, în parteneriat cu Societatea Media Lux, organizează cea de-a doua ediţie a Târgului de Antichităţi Antica. 

Evenimentul va avea loc în parcul Teatrului de Vară din staţiunea Eforie Sud şi va reuni, potrivit confirmărilor primite de organizatori până în prezent, peste 100 de colecţionari de antichităţi. Aceştia vor expune la târg obiecte de artă, monede, piese de mic  mobilier, patefoane, ceasuri de buzunar, unele dintre acestea putând ajunge chiar la preţuri de mii de euro. Expozanţii speră, însă, ca acest aspect să nu reprezinte un impediment pentru iubitorii de artă. Ca şi la prima ediţie a târgului, desfăşurată în data de 1 mai anul curent, pe lângă obiectele specifice târgului, vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu muzică de promenadă, prăjituri tradiţionale, bragă şi cafea turcească.

„Pentru că am avut succes de 1 mai, vrem să legăm târgul de antichităţi şi de ziua de 23 august, datele fiind un mic artificiu de care am profitat pentru a avea impact expoziţia. Am stabilit ca acest târg să devină o tradiţie la Eforie, prin organizarea a două ediţii în fiecare an", a declarat primarul oraşului, Ovidiu Brăiloiu. De asemenea, organizatorii au primit asigurări că Antica - Târgul colecţionarilor de antichităţi de la Eforie - va fi introdus în calendarul internaţional al evenimentelor de gen. 

În cadrul celei de-a doua ediţii a târgului, Primăria Eforie va organiza, pe 22 august, un bal al colecţionarilor, în care participantele vor purta rochii de seară de epocă, cu bijuterii adaptate evenimentului, iar bărbaţii vor purta frac şi joben.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii