Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taranistii, in stand-by in colaborarea cu PD-L

ro

02 Oct, 2009 03:02 1392 Marime text

Ţărăniştii au avut, week-end-ul trecut, o primă întâlnire cu viitorii parteneri de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu, democrat-liberalii constănţeni.

După cum anunţau în urmă cu mai bine de două săptămâni, ţărăniştii au decis, la nivel naţional, să acorde sprijinul lor celor de la PD-L şi candidatului pe care îl vor susţine pentru funcţia de preşedinte.

La reuniunea din week-end a celor două grupuri, PD-L şi PNŢCD, nu s-au stabilit încă nicio platformă comună de campanie la nivel local, acest lucru urmând a fi soluţionat după ce la nivel naţional va fi semnat protocolul de colaborare, pe 12 octombrie. „Am stabilit însă ca cele două partide să facă o campanie comună, însă detaliile organizatorice le vom stabili după această dată. Cei de la PD-L s-au declarat încântaţi de colaborarea pe care o vor avea cu noi, mai ales că în acest mod vom veni şi noi către PD-L cu câteva procente", a adăugat liderul ţărănist, Tudorel Chesoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 11 Oct, 2009 07:48 TARANISTII sunt sustinatori IPOCRITI pentru PD-L,iar LIBERALII sunt sustinatori IPOCRITI pentru PSD.
  • surmelis argentina pusa 03 Oct, 2009 10:58 Nici nu este nevoie de voturile TARANISTILOR, deoa-rece sunt putini la numar si sunt la fel de TRADATORI, MINCINOSI si IPOCRITI ca si LIBERALII.
  • marian 02 Oct, 2009 09:04 Taranistii nu vor vota cu Basescu.PDL este un partid mincinos.