Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stavrositu, singurul deputat cu deplasări în străinătate în septembrie (document)

ro

17 Nov, 2010 02:16 1349 Marime text
cap_3.jpgPotrivit ultimelor informaţii economice publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor, la categoria „Cheltuieli efectuate de deputaţii trimişi în străinătate pentru îndeplinirea unor măsuri cu caracter temporar", parlamentarul constănţean PDL Maria Stavrositu este singurul care în luna septembrie figurează cu cheltuieli aferente unei deplasări în străinătate. Mai exact, este vorba despre deplasarea pe care deputatul democrat-liberal a efectuat-o la Chişinău, în perioada 3 - 5 septembrie, la misiunea de observare a referendumului constituţional din Republica Moldova, referendum care, într-un final, nu a fost validat. Stavrositu a fost prezentă la această reuniune în calitate de membru al Delegaţiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Durata deplasării a fost de şase zile şi jumătate, parlamentarul constănţean folosind din bugetul statului 13.132 de lei.

În acest interval, reprezentanţii Consiliului Europei au avut întâlniri la nivel înalt cu lideri ai puterii din Republica Moldova, discuţii cu reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale, participând, de asemenea, şi la procesul de vot. Pe 5 septembrie, toţi cei 15 observatori ai Consiliului Europei au vizitat 147 de secţii de votare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii