Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infectioase, luat sub aripa Primariei

ro

14 Jul, 2010 02:07 906 Marime text
Ultima pe lista autorităţilor locale care nu şi-au preluat în administrarea lor unităţile spitaliceşti a fost Primăria Constanţa. De altfel, la începutul lunii iulie, când Instituţia Prefectului a întocmit raportul cu autorităţile locale care au luat deja sub aripa lor unităţile spitaliceşti, Primăria Constanţa era singura care nu realizase acest demers, în principal din cauza faptului că aleşii locali nu s-au reunit în şedinţă în luna iunie.

Potrivit proiectului de hotărâre numărul 53, Consiliul Local al Municipiului Constanţa aprobă preluarea managementului asistenţei medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, primarul Radu Mazăre fiind mandatat să semneze protocolul de predare-primire care se va încheia cu Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa.

În cadrul proiectului de CLM este specificat faptul că autoritatea locală nu îşi asumă răspunderea pentru cheltuielile angrenate de la 1 aprilie şi până la data semnării protocolului. De menţionat că ministrul Sănătăţii a precizat în nenumărate rânduri că datoriile acumulate înainte de martie 2010 vor fi achitate din bugetul statului, plata urmând a se efectua în urma rectificării bugetare din august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii