Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simbol de Pasti, din Campulung Moldovenesc Caruta din Bucovina, pentru centrul localitatii Tuzla

ro

02 Apr, 2010 03:18 3419 Marime text
tuzla_primar_micu_constantin.jpgPrimăria Tuzla va înfrumuseţa centrul localităţii cu ocazia zilelor de Paşti.

Primarul Constantin Micu ne-a declarat ieri, că aştepta să primească o căruţă decorativă, încărcată cu ouă de Paşti, adusă tocmai din Bucovina. Obiectul decorativ, simbol al Sărbătorilor Pascale, ar urma să fie amplasat în sensul giratoriu din centrul localităţii, vis-a-vis de primărie. „Această căruţă ne este trimisă de către primarul din Câmpulung Moldovenesc, din frumoasa Bucovină", ne-a declarat Constantin Micu. Primarul comunei Tuzla nu a exclus ca localitatea pe care o reprezintă să se înfrăţească în viitor cu acest municipiu din Bucovina, renumit prin frumuseţea împrejurimilor sale.

După Paşti, administraţia locală din Tuzla va continua proiectele prioritare pentru comună. Primarul Micu a precizat că luna aceasta va demara şi construcţia locuinţelor ANL. Este vorba, potrivit edilului, de un număr de 69 de locuinţe destinate tinerilor. Iniţial, în comuna Tuzla se intenţiona construirea a 24 de locuinţe ANL, însă, în urma demersurilor făcute de primar, numărul lor a fost suplimentat.

Primarul Constantin Micu a adăugat că o prioritate pentru comuna Tuzla, de care se va ocupa în viitor, este şi asfaltarea a 15 km de drumuri interioare, care au fost deteriorate în urma lucrărilor de canalizare şi alimentare cu apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii