Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Tuzla, la ceas aniversar

ro

12 May, 2011 00:19 2017 Marime text
cap_4.jpgEdilul din Tuzla, Constantin Micu, aflat la primul mandat în fruntea localităţii, împlineşte astăzi vârsta de 54 de ani.

Din 2008, de când a câştigat alegerile în comună, proiectele edilului s-au ţinut lanţ, reuşind să le ofere locuitorilor care l-au ales mai multe beneficii prin realizarea de lucrări de canalizare, prin refacerea reţelei de apă, construirea unui sediu nou al primăriei, spaţii verzi, grădiniţe şi lăcaşuri de cult, sens giratoriu modern, parcare auto moderna. În plus, a sprijinit financiar şi cele trei parohii din comună.

Recent, în mijlocul comunei a fost amplasat ca simbol al localităţii un aeroplan scos din uz, aparţinând Şcolii de Aviaţie şi Paraşutism de la Tuzla. În perioada următoare, primarul vrea să realizeze un sat pescăresc unde să ridice 20 de căsuţe de lemn, să ecologizeze balta, să amenajeze un restaurant şi să construiască un debarcader.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aura 12 May, 2011 09:55 Informati-va mai bine inainte sa ridicati atat in slavi pe cineva care nu a facut decat sa preia ce au inceput altii. Nu vorbesc in necunostinta de cauza ci pentru ca am lucrat la aceste proiecte inainte ca domnul Micu sa ajunga primar.