Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Peştera le-a creat slogan pentru localele din 2012 Valentin Vrabie despre „Nicu mincinosu' şi Mazăre lăudărosu'"

ro

18 Jan, 2011 21:51 3553 Marime text
cap_5.jpgEdilul comunei Peştera susţine că acestea sunt numele de scenă care ar trebui folosite pentru campania şefului CJC, respectiv pentru cea a primarului Constanţei, la alegerile de anul viitor

Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre au sloganurile asigurate pentru alegerile locale din 2012. Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, susţine că a descoperit lozinca perfectă care să-i reprezinte pe cei doi capi ai organizaţiei judeţene PSD Constanţa la următoarea confruntare electorală.

Pestera_primar_Valentin_Vrabie_07.jpg„Nicu mincinosu' şi Mazăre lăudărosu' sunt două nume care-i reprezintă perfect pe cei doi mari politicieni ai Constanţei şi care pot fi folosite ca slogan la alegerile din 2012", este de părere Valentin Vrabie. Primarul comunei Peştera a condamnat în acest mod tentativa de denigrare a sa de către televiziunea de casă a PSD, care a realizat un reportaj privind refuzul edilului de a lăsa 50 de copii din Peştera la patinoar, în cadrul Programului

„Învăţăm să patinăm", iniţiat de şeful CJC.

Sătul de „găinăriile politice" ale CJC

„Nu am marşat la această mică prosteală, la aceste găinării politice. Noi vrem lucruri serioase, nu vrem să fim prostiţi cu o bombonică. Televiziunea de casă a PSD a realizat un reportaj denigrator la adresa mea, pentru că nu am marşat la această găinărie politică. Când nu am primit bani pentru comună, de ce această televiziune nu a sărit să întrebe?", a afirmat Valentin Vrabie. Primarul din Peştera crede că poreclele pe care le-a dat celor doi pesedişti de vază ai Constanţei sunt foarte potrivite având în vedere comportamentul lor.

Constantinescu promite şi nu face, Mazăre se laudă

„În urma analizei fiecăreia dintre cele două persoane, am ajuns la concluzia că li se potrivesc foarte bine aceste două porecle. Numele de scenă al lui Nicuşor Constantinescu poate fi Nicu mincinosu' pentru că promite şi nu se ţine de cuvânt, iar numele de scenă al celuilalt poate fi Mazăre lăudărosu' pentru că se laudă cu faptul că dă pui oamenilor, când, de fapt, prin mărirea taxelor le ia banii constănţenilor şi apoi se laudă că el dă aceste pachete", a precizat primarul Vrabie.

Nu a primit bani nici pentru încălzirea şcolilor

Edilul comunei Peştera spune că nu a primit bani de la Consiliul Judeţean condus de Constantinescu nici pentru şcoli, ba, mai mult, nici minimul pentru asigurarea combustibilului, aşa cum au primit alte unităţi administrativ-teritoriale. „Nu mi-a dat bani pentru şcoală şi nici pentru combustibil, ca şi copiii din Peştera să înveţe în condiţii decente şi vrea să-i ducă pe aceşti copii la patinoar", a subliniat Valentin Vrabie. Edilul a precizat că deşi în campania pentru alegerile locale din 2008 Nicuşor Constantinescu a promis locuitorilor comunei Peştera vrute şi nevrute, nu şi-a respectat până în prezent promisiunile. „Au promis comunei Peştera marea cu sarea, pietruirea tuturor drumurilor de pământ din comună. Conform promisiunilor lor, trebuia ca Peştera să devină în trei ani de zile un paradis, însă nu s-au ţinut de cuvânt", a declarat Valentin Vrabie referitor la echipa PSD în fruntea căreia se află şi astăzi Mazăre şi Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lady gaga 20 Jan, 2011 10:49 vrabie, acest lautar cu studii superioare la distanta, a la igas, sa-si dea demisia din functia de primar psd si p-urma sa vorbeasca. un moldomean, care si-a umplut buzunarele de spagi luate de la aia cu eolienele, care se crede mare guru al politicii si administratiei publice. "se plange ca o baba cracanata"(discurs de intelectual)
  • George 19 Jan, 2011 00:17 Asta seamana si cu Stan si cu Bran... e un ciudat. Probabil ca vrea sa fie dat afara din PSD ca sa-si aranjeze un alt mandat la alt partid... Altfel, daca pleaca, isi pierde functia. Vrabie... malai viseaza.