Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăriţa face chef Mariana dă de băut

ro

18 Jun, 2011 00:00 1185 Marime text
Angajaţii Primăriei Cernavodă au fost invitaţi astăzi, începând cu ora 13.00, la o chermeză ce va avea loc la „Casa Vinului" din localitatea Faclia.

Se pare că amfitrioana evenimentului intitulat sugestiv „întâlnire de socializare" va fi chiar primăriţa din Cernavodă, Mariana Mircea. Surse de pe plan local ne-au declarat că aceasta a adresat invitaţii verbale subordonaţilor din primărie, poftindu-i să se prezinte în această după-amiază la benchetuiala pe care le-a pregătit-o special. Primarul oraşului Cernavodă ar urma să facă şi unele comunicări către angajaţi, însă secretul acestora a fost foarte bine păstrat deocamdată. Se pare că angajaţilor li s-a pus în vedere faptul că trebuie doar să-şi achite drumul dus-întors către Faclia, 12 lei în total, mâncarea şi băutura rămânând în sarcina conducătoarei oraşului. Surse de pe plan local ne-au declarat că nu toată lumea a fost invitată la chiolhan, unii subordonaţi neplăcuţi la vedere de către primăriţă fiind săriţi din schemă. Există însă şi angajaţi care ar fi refuzat iniţial invitaţia, dar care s-au răzgândit mai apoi, când li s-a transmis pe un ton răspicat că prezenţa este obligatorie.

Cum motivul bairamului nu este foarte clar, unii se întreabă dacă primăriţa nu a anticipat cumva decizia de ieri a Tribunalului, care i-a dat câştig de cauză, deocamdată, în procesul privind referendumul de demitere a sa. De precizat că am încercat să o contactăm telefonic şi pe Mariana Mircea pentru a afla care este motivul convocării de astăzi, însă nu a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii