Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predecesorul lui Berceanu, preocupat de infrastructura constanteana

ro

31 Jul, 2009 03:00 1196 Marime text

Fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, şi-a manifestat îngrijorarea cu privire la faptul că lucrările pentru tronsoanele Cernavodă - Medgidia şi Medgidia - Constanţa, precum şi pentru şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ nu au demarat.

„Este inexplicabil deoarece contractele au fost semnate, ultimul în urmă cu şase luni, toate procedurile de evaluare au fost făcute în mandatul meu, iar finanţarea nu se asigură din bani de la buget, ci beneficiază de o finanţare asigurată, Guvernul urmând să aloce doar o co-finanţare care este foarte mică în raport cu suma asigurată", a declarat Ludovic Orban. Acest aspect a fost punctat de liderul PNL nu pentru a-şi demonstra, în mod deosebit, grija faţă de judeţul Constanţa şi nevoile lui, ci pentru a puncta politic. Concluzia fostului ministru al Transporturilor a fost elocventă: „Actualii guvernanţi sunt incapabili să-şi îndeplinească obiectivul de modernizare a infrastructurii din România". Deşi procesul exproprierilor în zonele prin care vor trece cele trei tronsoane la care se făcea referire nu a fost finalizat, Orban a susţinut că ordinele de începere a lucrărilor se puteau da pe bucăţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 31 Jul, 2009 17:02 Ar trebui sa-i fie rusine lui Orban.Nu a facut nimic in mandatul lui,scuzati a facut ce nu trebia si acum vorbeste de altii. Este bine stiut ca nimeni din guvern nu face nimic pentru acest tinut.