Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele vor fi licitate la final de martie (documente)

ro

25 Feb, 2011 02:19 1406 Marime text
Având experienţa anilor trecuţi, când licitaţiile pentru predarea contractelor de exploatare a plajelor Mării Negre în sezonul estival s-au prelungit chiar şi până în lunile mai - iunie, Administraţia Naţională Apele Române anunţă că licitaţiile pentru sezonul din acest an se vor desfăşura între 16 şi 20 martie.

Anul trecut, procedurile de licitaţie s-au ţinut o lună mai târziu, între 24 şi 30 aprilie. Scoaterea sectoarelor de plajă la licitaţie mai devreme, pentru ca agenţii economici să se pregătească din timp pentru turişti, a fost posibilă şi datorită publicării mult mai rapide în Monitorul Oficial al României a Ordinului nr. 869/2011 din 9 februarie 2011 pentru aprobarea instrucţiunilor privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere, a contractului-cadru de închiriere a plajei Mării Negre şi a listei sectoarelor de plajă libere propuse spre închiriere pentru sezonul estival 2011.

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral la preţul de 200 de lei cu tot cu TVA. Ofertele pentru licitaţie se vor depune la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Data limita de depunere a ofertelor este 15 martie, ora 16.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul ABADL în perioada 16 - 23 martie, ora 10.00.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii