Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Brânză "Este exclus turul II. Voi obţine 60-65%"

ro

11 Mar, 2011 00:00 2303 Marime text
cap_2.jpgDemocrat-liberalul Paul Brânză şi-a prezentat ieri proiectul politic pentru şefia organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

În prezentarea platformei pentru aducerea schimbării la vârful PDL Constanţa, comandantul Paul Brânză i-a avut alături, în calitate de susţinători şi garanţi ai proiectului său, pe deputaţii Maria Stavrositu şi pe Zanfir Iorguş, pe democrat-liberalii Gheorghiţă Corbu, Dumitru Moinescu, Ionel Manafu, precum şi pe preşedinţii de organizaţii locale PDL din judeţ.
"Sunt în PDL din 1998. Când am venit în PDL, acest partid era cel care domina scena politică: deţinea preşedinţia Consiliului Judeţean, Primăria Constanţa şi 80% dintre primăriile din judeţ. Azi, când PDL este la putere, noi, cei de la Constanţa suntem excluşi de la luarea deciziilor", şi-a început discursul Paul Brânză. Candidatul pentru şefia organizaţiei judeţene a PDL Constanţa a declarat că unul dintre obiectivele sale în calitate de şef al filialei va fi câştigarea primăriilor de către unităţi teritorial-administrative mari, precum Mangalia, Medgidia şi Năvodari, dar şi a cel puţin 30 de noi primării din judeţ, în afara celor deţinute deja de PDL.

"Trebuie să înlăturăm adunătura de interese de până acum"

Branza_-_Paul_Branza_02.jpg"Trebuie să clădim un partid cu o conducere puternică, să facem loc celor care vor binele partidului, să înlăturăm această adunătură de interese de până acum. Trebuie să înlăturăm obiceiul ca şefia partidului să fie confiscată şi să stea la baza unor relaţii de bişniţă politică. Avem nevoie de transparenţă şi ca fiecare hotărâre a Biroului Permanent Judeţean să fie transmisă Birourilor Permanente Locale", a adăugat democrat-liberalul Paul Brânză, care mâine, începând cu ora 10.00, se va bate pentru şefia PDL, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu Mircea Banias şi cu Gigi Chiru.
"Cu o astfel de conducere nu se mai poate continua. Vrem să fim echilibraţi, nu să scoatem la lumină gunoaiele de sub preş. Vreau să fiu cel care schimbă ceva pentru binele acestui partid", a subliniat Paul Brânză, arătând că nu doreşte să bată actuala conducere împroşcând-o cu noroi, ci printr-o atitudine elegantă, echilibrată.
Democrat-liberalul Brânză a declarat că este încrezător în forţele sale de a schimba actuala conducere a PDL Constanţa, asigurată de interimarul Mircea Banias, afirmând că nu va exista un tur doi în alegerea noului şef al organizaţiei judeţene. "Este exclus turul doi. Voi câştiga din primul tur, cu un scor de 60-65%", a precizat Paul Brânză. Spre deosebire de Mircea Banias, care a declarat fără să şovăie că va candida la Primăria Constanţa, Paul Brânză a precizat că va face acest lucru dacă partidul i-o va cere, lăsând să se înţeleagă că nu-şi doreşte neapărat această bătălie. "Vom lăsa o instituţie de specialitate să vadă care este profilul de candidat pentru Primăria Constanţa. Dar dacă eu voi fi profilul de candidat, voi mai avea încă o cocoaşă", a afirmat Paul Brânză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 11 Mar, 2011 14:30 O sa castigi pe draq mai branza imputita, daca tu crezi ce minte scorpia de makedoanca e treaba ta dar sa si iesi in presa cu asa aberatii...o sa vezi ce mare teapa ti-ai luat cu makedoanca cu tot.
  • pedelist 11 Mar, 2011 09:36 paule esti prea slab ca conducator nici la institutia ta nu faci fata,conduc alti,gindestete bine si la alti pedelisti cinstiti in trupa ta pt mine unul este CIUCA N.care eu cred ca face fata la darimarea tradatorilor din partid,este vechi si stie multe.
  • Visezi frumos d-nul Branza 11 Mar, 2011 07:29 60-65% sanse sa nu ajungi in turul 2 asta e mai veridic.
  • votant 10 Mar, 2011 23:38 Nenea BRANZA eu sicer sper sa nu castigi nici in turul doi ,esti cam in varsta pt functia asta si oricum pana acum nu am auzit sa fi facut nimic dumneata.Partidul are nevoie de cineva tanar,ambitios si luptator ceea ce tu nu esti.