Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz are un dosar să i-l dea în lucru lui Dumitru Catană

ro

21 Aug, 2010 00:00 1857 Marime text
plangere_2.jpgPrimarul din Medgidia, Marian Iordache, a fost prezent ieri la şedinţa de fond funciar pentru a-i cere prefectului Claudiu Palaz să intervină în soluţionarea unei probleme legate de o expertiză extrajudiciară pe care un moştenitor a solicitat-o.

Chiar dacă nu avea pe ordinea de zi nicio hotărâre de acordare a titlului de proprietate pentru vreun proprietar din Medgidia, ieri, primarul i-a cerut prefectului să-l ajute într-o problemă, în şedinţa de fond funciar următoare. „Un expert, Florin Dumitrescu, a făcut o expertiză şi a stabilit că pepiniera pe care o are Romsilva la Valea Dacilor este o păşune, când acolo este o pădure. Expertiza este una extrajudiciară. Există un proprietar/moştenitor, Florea Dumitru, care a dat în judecată Comisia de Fond funciar de la Medgidia să-l pun în posesie cu acea păşune care de fapt e pădure“, a precizat primarul, susţinând că expertiza a fost făcută la comanda proprietarului/moştenitor. 

În replică, prefectul Palaz a precizat că îi va face plângere penală celui care a săvârşit un asemenea fals, dacă lucrurile stau aşa, cu atât mai mult cu cât expertiza nu are nicio treabă cu vreun dosar aflat pe rolul instanţei. „Avem un inspector nou, va trebui să se ocupe de treabă. Faceţi un memoriu şi eu îl înaintez domnului Catană, noul inspector-şef al IPJ Constanţa. Probabil va fi primul dosar în lucru al noului inspector-şef. Probabil expertiza a fost efectuată pentru a-l avantaja pentru atribuirea în proprietate a cetăţeanului în cauză“.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion ion 21 Aug, 2010 11:12 de ce nu i l-a dat fostului comandant? ala nu raspundea politic?