Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Minca, candidatul PC pe Colegiul vacantat de Popa

ro

10 Feb, 2010 02:50 1551 Marime text
cap_8.jpgInformaţia ne-a fost furnizată de fostul primar interimar al Mangaliei, Ion Mincă, preşedintele la nivel judeţean al partidului, care ne-a dat asigurări că soţia sa, vicepreşedintă a PC-ului la nivel naţional, are parte de toată susţinerea partidului.

Aşa cum prevede legea 35/2008, în maxim trei luni de la publicarea în Monitorul Oficial a demisiei fostului şef al PC-ului, Daniela Popa, în Colegiul vacantat trebuie să se organizeze noi alegeri. Ieri, pe fluxurile de ştiri, se anunţa faptul că în această săptămână, Guvernul urmează să decidă data alegerilor parţiale pentru Camera Deputaţilor din colegiul 19 din Bucureşti, cea mai probabilă dată fiind 18 aprilie, în urma propunerii pe care o va face Autoritatea Electorală Permanentă.

Chiar dacă ultima dată când am discutat cu vicepreşedinta PC-ului despre subiectul legat de posibila sa candidatură în Parlamentul României, ne-a declarat că încă nu îşi doreşte o astfel de funcţie, se pare că în cele câteva săptămâni scurse de atunci, lucrurile s-au schimbat. „Ea (n.r. Liliana Mincă, fostă Ghervasiuc) va fi candidatul pe Colegiul 19. Are toată susţinerea partidului dar mai este ceva vreme până atunci", a susţinut liderul PC Constanţa, lăsând însă şi o marjă de eroare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sica a lu* Orban 10 Feb, 2010 23:00 Voiculescu a constatat ca are tot ce-i trebuie pt a intra profund in politica:carisma,nerv,etc.Problema e la caracter. Ascensiunea ei s-a facut numai prin numiri de la partid,nu a dat "piept" cu nici un concurs,ca sa ne dam seama si de capacitatile ei.Si aici are circumstante:la noi politicienii isi mobilizeaza capacitatile numai pt ei.
  • dan 10 Feb, 2010 11:39 noi romanii ne-am dat seama de cand au inceput sa o plimbe pe la televiziunile mogulilor.e foarte bine sa vada lumea ce-i poate capul,aceste-i isterice.