Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt directorii PSD, sustinuti de Banias

ro

08 Oct, 2009 03:43 1652 Marime text

O parte dintre directorii menţinuţi în funcţii de PSD se pregătesc să-şi prelungească şederea la şefia deconcentratelor, şi pe timpul guvernării monocolore PD-L.

Deşi mesajul ministrului Elena Udrea, cu ocazia instalării prefectului Claudiu Palaz, a fost clar şi categoric, subliniind faptul că niciun director susţinut de PSD nu va rămâne în funcţie, preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias, susţine în continuare câţiva dintre şefii de instituţii care au fost susţinuţi şi de PSD. Contactat telefonic, Mircea Banias ne-a declarat, ieri, că directori precum Bogdan Huţucă, Elena Frâncu şi Alexandru Mezei vor fi menţinuţi în continuare în funcţii, adăugând că şi PSD i-a găsit în funcţii şi nu i-a schimbat. Aşadar, Mircea Banias, ca şi PSD, este girantul celor trei directori de instituţii descentralizate.

De precizat că Bogdan Huţucă este şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa, Alexandru Mezei, directorul Căpităniei Zonale Constanţa, iar Elena Frâncu - şefa Direcţiei Judeţene de Sport Constanţa. Despre Elena Frâncu se ştie că este o ardentă simpatizantă a PSD. Ea a profitat de scandalul creat în jurul fostului ministru PD-L al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, pentru a-i administra acesteia o lovitură referitoare la cazul controversatei scene de spectacole de la Costineşti. Potrivit Realitatea TV, Elena Frâncu nu a pierdut ocazia de a o „înţepa" pe Monica Iacob-Ridzi în conferinţa organizată la Restaurantul „Sport", cu ocazia lansării cărţii „Obstrucţii, faulturi, lufturi şi ratări în exprimarea unor oameni de sport". „Vreau să mulţumesc presei pentru sprijinul acordat până acum. Relaţia dintre noi a fost întotdeauna una corectă şi nu am vândut imagini personale şi reclame personale", a spus directorul DSJ.

Banias a lăudat-o pe Frâncu la Plăcintă

Ea nu a ratat ocazia de a o critica pe Ridzi nici când a venit vorba despre organizarea evenimentului dedicat comemorării lui Michael Jackson. „Vom pune scena la dispoziţie în mod gratuit, nu pe sumele astronomice pe care alţii le-au vehiculat pe la alte evenimente organizate", a spus atunci Elena Frâncu.

Elena Frâncu este susţinută nu numai de către Mircea Banias, ci şi de către însuşi Sorina Plăcintă, înlocuitoarea Monicăi Ridzi. „Noi nu facem epurări politice. Nu suntem pe vremea Anei Pauker. Nuţi Frâncu este o persoană competentă. Discuţia cu preşedintele organizaţiei PD-L Constanţa (n.r. Mircea Banias) mi-a confirmat acest lucru", ne-a declarat Sorina Plăcintă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii