Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După modelul colegilor Daniela Neagu vrea să revină pe funcţie

ro

20 Aug, 2010 01:07 5728 Marime text
Daniela_Neagu2.jpgProaspătă uneperistă, fosta directoare adjunctă a ITM Constanţa, Daniela Neagu, îşi cere în instanţă dreptul de a fi repusă în funcţie şi cheamă la judecată statul român prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Inspecţia Muncii, după ce în luna octombrie a anului trecut a fost demisă în urma aplicării prevederilor Ordonanţei de Urgenţă 105/2009. Neagu solicită acum anularea actului administrativ prin care a fost înlăturată din structura de conducere a ITM.

Daniela_Neagu_1.jpgAşa cum ne-a explicat chiar fosta directoare, sustinuta de PSD la acel moment, are toate şansele să-şi câştige în instanţă postul, cu atât mai mult cu cât ordonanţa în baza căreia a fost revocată din funcţia pe care o deţinea a fost declarată neconstituţională. De altfel, Neagu a mai fost o dată revocată, însă atunci era în concediu, revocarea sa fiind apreciată ca ilegală, cu atât mai mult cu cât concedierile nu se fac atâta timp cât angajatul este în perioada de repaus a anului.

Potrivit dosarului numărul 1122/36/2010 înregistrat la Curtea de Apel Constanţa, pe 18 august, fosta şefă-adjunctă a Inspectoratului Teritorial de Muncă cere anularea actului administrativ prin care a fost revocată din funcţie în 14 octombrie 2009. Anularea actului survine după ce Neagu depusese o cerere de suspendare a deciziei care i-a fost respinsă de Curtea de Apel Constanţa. Cât despre întârzierea de mai bine de jumătate de an de la data la care a plecat de la ITM, Neagu ne-a declarat că a sperat că cei de la ITM se vor sesiza din oficiu şi vor anula de la sine decizia de revocare a sa din funcţie. În plus, „atât a durat să ajungă dosarul la Curtea de Apel Constanţa". „Trebuia discutată decizia pe fond, dar avocatul meu a fost plecat din ţară. Totuşi, am obţinut un termen scurt, pentru 2 septembrie", a mai adăugat uneperista.

Potrivit portalului instantei de judecata, contrar celor declarate de Neagu, primul termen de judecata este 6 octombrie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • julietta 01 Nov, 2011 16:17 hmmm...acum are si-un bebe..cu cine ?? nu se stie...poate stie ex-ul din America, unde vezi doamne emigrase doamna in luna Februarie..nu se mai suporta in Romania...dar n-a durat mult si i-a dat papucii..s-a intors in vara cu burta la gura si a mers pe la toate bisericile sa o ajute cu bani..ca nu are cu se hrani...deh..o MARE EX DIRECTOARE...
  • suca 20 Aug, 2010 16:20 pe varianta cu asta ca acolo este buna!!!!
  • Rechinul 20 Aug, 2010 10:51 UNPR=PDL= BoK(varianta de Istambul) cu perje. S-a dus la TRADATORI-de halal sa-i fie !!!!
  • MARCOS 20 Aug, 2010 09:30 MADAM NEAGU E LIBERA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT..SECURITATEA MUNCII NU SE LIPESTE DE EA CUM NU SE LIPESTE APA DE PENELE GASTII..!.
  • anonim 20 Aug, 2010 00:23 panarama si-a gasit un loc cald la hotel paradiso,fara masa,fara casa vai mama ei acum e amanta de patron,sa-i dea si ei o farfurie de ciorba,e proasta si necioplita si are o atitudine de diva,dar saraca zici ca este de la second