Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa 15 februarie aflam daca PD-L Constanta da vreun secretar de stat

ro

12 Feb, 2010 03:45 939 Marime text
Liderul democrat-liberalilor constănţeni, Mircea Banias, a susţinut ieri, într-o emisiune la Radio Sky, faptul că la nivel central s-a decis ca deciziile referitoare la numărul de secretari de stat care revin fiecărei organizaţii în parte să fie amânate pentru după data de 15 februarie.

„Numărul de secretari de stat se va decide în funcţie de clasamentul deja stabilit care a avut la bază media alegerilor din 2008 şi 2009. Noi ocupăm locul 31. Săptămâna viitoare aflăm dacă organizaţiei de la Constanţa îi va reveni vreun post de secretar de stat", a mai adăugat Banias, precizând că oraşul de la malul mării este slab reprezentat în ceea ce priveşte numărul de secretari de stat.

Lista trimisă la centru cu propunerile democrat-liberalilor constănţeni îi cuprinde pe: Dorel Constantin Onaca - secretar de stat în Ministerul Apărării, Romulus Mincă - la Ministerul Muncii, Dumitru Nancu - un post în Ministerul Economiei, Mihai Petre - pentru Ministerul Culturii, Gigi Chiru - secretar de stat în Ministerul Turismului şi Dezvoltării Durabile, Laurenţiu Mironescu - Ministerul Transporturilor, Iancu Stavrositu şi Emilia Murineanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii