Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA-ul a „saltat" documentele de la Primarie

ro

15 Jan, 2010 01:53 1685 Marime text

cap_2.jpgIeri, poliţiştii judiciari din cadrul DNA Constanţa s-au prezentat la Primărie, conform programului stabilit în urmă cu o săptămână, pentru a ridica documentele legate de atribuirea contractelor pentru publicitate încheiate de municipalitate.

radu_mazare_dna_41.jpgDescinderea celor de la DNA a venit ca urmare a unei întâlniri avute săptămâna trecută cu vicele Gabi Stan care a aflat cererile procurorilor şi a stabilit un termen pentru predarea acestora. Aşadar, Gheorghe Bocşan, procuror în cadrul DNA, secţia de combatere a corupţiei, cms. şef Gabriel Rătăvoi şi cms. Sorin Băran, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DNA STA Constanţa şi-au făcut treaba şi au „săltat" hârtiile. Acţiunea DNA-ului a stârnit, săptămâna trecută, reacţia edilului Radu Mazăre: „Comuniştii făceau planuri pentru dezvoltarea ţării pe următorii cinci ani de zile. Aceste cicluri se numeau cincinale. Noi, la primăria Constanţa, şi eu încep un nou cincinal sub înţeleapta conducere a preşedintelui Băsescu cu procurori şi cu anchete. Aşa cum am început şi cincinalul 2005 - 2010, 2010 - 2015 tot cu procurori. Şi cincinalul şi anul nou". Şeful administraţiei publice locale nu a omis să spună din nou că, dacă „atacurile" vor continua îşi va lua zborul spre draga-i Brazilie de unde ne va spune „bye bye".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • OLGA 15 Jan, 2010 11:09 DNA A-R TREBUI SA SE SESIZEZE SI CU RETROCEDARILE FACUTE DE PRIMAR SI O PARTE DIN CEI 36 DE HOTI CARE AU RETROCEDAT CU ACTE FALSE INTOCMITE IN GERMANIA MANDATARULUI NEDELCU GHE. AURELIAN IMOBILELE DIN CRISTEA GEORGESCU 6, BRANCOVEANU 3, AVRAM IANCU ,VASILE ALEXANDRI 6, SI PENTRU CARE TACE CHITIC
  • ucseer 15 Jan, 2010 07:17 Cred ca ar trebui sa se grabeasca, pentru ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa" si una din numeroasele afaceri necurate, oricat de acoperita ar fi fost, tot o sa iasa la iveala si o sa ajunga la mititica in loc de tara sambei si fundurilor ciocolatii.