Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupsa „La PNL municipiu, un tanar si experimentat"

ro

20 May, 2010 03:39 1601 Marime text
cap_1.jpgLiberalii se află în aceste zile în forfota alegerilor pentru desemnarea noului preşedinte la municipiu. Chiar dacă până la acest moment nimeni nu şi-a înscris oficial candidatura, se ştie că fostul prefect al Constanţei, Dănuţ Culeţu, actualul interimar - Victor Manea, Ionel Spătaru - preşedintele la tineret, dar şi Ovidiu Cupşa s-ar afla printre doritorii celui mai bun fotoliu în organizaţia locală.

Chiar dacă numele său nu era vehiculat printre candidaţii care ar aspira la şefia organizaţiei municipale, se pare că şi lui Ovidiu Cupşa, membru în Biroul Politic Teritorial al PNL, îi surâde ideea de a se înscrie în cursa pentru obţinerea funcţiei de şef la municipiu. Prezent ieri în calitate de amfitrion la prima reprezentaţie în faţa presei a candidatului liberal la primăria din Adamclisi, liberalul a negat iniţial intenţia sa de a candida, precizând însă că mai este ceva timp până la data limită de depunere a candidaturilor. Aşa cum se ştie, data limită de depunere a documentelor se face cu 48 de ore înainte de data alegerilor.

alegeri_pnl_-_ovidiu_cupsa.jpgAcesta a subliniat faptul că nu este bătut în cuie faptul că cel care urmează să fie desemnat preşedintele organizaţiei municipale va fi neapărat candidatul la primăria Constanţa la alegerile din 2012. „Vrem ca până în toamnă să anunţăm candidatul la primărie pentru că suntem convinşi că în 2012 este şansa noastră. Ni s-a demonstrat că un candidat anunţat cu două - trei luni înainte nu poate fi cunoscut atât de bine de bine de constănţeni", a mai adăugat liberalul.

Cât despre caracteristicile celui care ar trebui să preia funcţia de şef la municipiu, Cupşa a precizat că acesta ar trebui să fie „tânăr şi experimentat" lăsând impresia că şi el s-ar încadra perfect în acest tipar. În urma alegerilor de sâmbătă se va modifica şi structura Biroului Muncipal care, în opinia sa, ar putea coopta noi membri, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă au venit mai mulţi membri noi în organizaţie, care şi-au exprimat opţiunea de a face parte din această structură a partidului. „Trebuie să facem un birou puternic", a mai adăugat Cupşa. La Adunarea Generală de sâmbătă, de la Casa de Cultură, sunt aşteptaţi peste 1.000 de delegaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii