Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum şi-au cheltuit senatorii constănţeni bugetul pe luna decembrie

ro

19 Feb, 2011 00:00 1026 Marime text
cheltuieli_senatori.jpgSenatorii constănţeni au fost mult mai strânşi la pungă în ultima lună din 2010 în ceea ce priveşte cheltuielile pe care le-au făcut cu întreţinerea cabinetelor parlamentare. În mod neobişnuit, niciunul dintre cei patru senatori de la malul mării nu a cheltuit nici măcar un leu pentru chiria cabinetelor parlamentare, dar nici pentru utilităţi.

Singurele cheltuieli pe care senatori le-au făcut cu întreţinerea cabinetelor au fost cele legate de achiziţionarea de materiale de întreţinere şi cu salariile personalului. Astfel, per total, în ordine descrescătoare, sume mai mari de bani au cheltuit senatorul PSD Nicolae Moga - 9.074 de lei, urmat de liberalul Puiu Haşotti - 9.034 de lei, de social democratul Alexandru Mazăre - 8.889 de lei şi de Mircea Banias (PDL) - 8.012 lei.
Cei mai mulţi bani pentru materiale de întreţinere pentru cabinete au cheltuit senatorii social-democraţi Alexandru Mazăre şi Nicolae Moga. În ceea ce priveşte salariile pe care cei patru le achită angajaţilor lor, cei mai bine plătiţi par să fie angajaţii lui Banias, pentru care senatorul a cerut cei mai mulţi bani - 5.681 de lei, spre deosebire de Alexandru Mazăre care a cerut doar 4.065 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii