Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-au dat Mazare si Nicusor cu liberalii

ro

24 Nov, 2009 02:46 1947 Marime text
nicusor_constantinescu_radu_mazare_11.jpgRadu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, liderii organizaţiei PSD sunt de acord cu instalarea lui Klaus Johannis, ca premier al României.

Asta au spus, printre altele, cei doi la conferinţa de presă, la care redactorii noştri nu au avut acces. Şi asta demonstrează că pesediştii de la Constanţa sunt în stare oricând să devină penelişti, şi invers.

Liderii organizaţiei judeţene a Partidului Social-Democrat din Constanţa, au făcut o serie de declaraţii pe marginea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a vorbit despre evenimentele care vor avea loc zilele următoare şi care vor avea ca obiectiv crearea unei majorităţi pentru viitorul guvern. Acesta a mai spus că aceste discuţii vor avea loc în cadrul şedinţei Biroului Executiv Naţional al social-democraţilor, la care va fi prezentă şi conducerea de la malul mării.

„La Bucureşti, vom avea o şedinţă în care se va aranja structura de conducere a ţării. Mă refer la viitoarea alianţă, care se va face între PSD şi PNL iar, atât eu, cât şi colegii mei din Constanţa, suntem pentru o guvernare liberală. M-aş bucura şi cred că un guvern condus de primarul Johannis va fi un guvern în care şi eu, ca primar, şi noi, ca şi constănţeni, vom găsi susţinere pentru problemele pe care le avem de rezolvat", a declarat Radu Mazăre.

Mazăre victima

„Mi-a fost foarte greu să-mi duc la bun sfârşit promisiunile făcute faţă de cetăţeniei, atât în privinţa protecţiei sociale, cât şi a dezvoltării oraşului, a dezvoltării turistice a oraşului, cât şi a celui mai important program pe care îl avem: locuinţele ieftine pentru tineri. Mi-a fost greu, fiindcă am fost privaţi de bani", s-a plâns Mazăre. Primarul Constanţei spune că are nevoie de sprijin guvernamental pe viitor, pentru continuarea proiectelor municipalităţii. „Am nevoie de ajutor din partea Guvernului şi, dacă acest ajutor nu va veni, ne poate pune în pericol funcţionarea oraşului. Mă refer de la pachetele cu alimente pentru cei vârstnici şi nevoiaşi, până la construcţia de case ieftine pentru tineri", a mai declarat Radu Mazăre.

Se aliniază şi Nicuşor

Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedintele PSD Constanţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani, mai ales cele financiare. „Judeţul Constanţa a fost blocat în dezvoltarea lui. Pot afirma, ca preşedinte al CJC, că noi suntem, de cinci ani, aproape sub asediu, asediu economic, din punct de vedere al infrastructurii. Cu miniştri PD-L, Berceanu şi alţii, facem şase ore şi jumătate de la Bucureşti la Constanţa cu trenul accelerat, acum 20 de ani făceam două ore şi jumătate. Preşedintele CJC mai spune că românii trebuie să reflecteze atent asupra cui va ceda votul în cel de-al doilea tur de scrutin, pentru ca România să cadă pe mâna unor conducători competenţi.

„Trebuie să gândim la rece. Chiar dacă avem ideologii contrare, trebuie să înţelegem că o construcţie pentru ieşirea din criză economică nu ne pot duce decât la o singură concluzie: un guvern echilibrat, un preşedinte Mircea Geoană", a precizat Nicuşor Constantinescu. În ceea ce priveşte scorul obţinut de Mircea Geoană la Constanţa, preşedintele CJC a spus că important este numărul de voturi, nu procentul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 25 Nov, 2009 18:39 PNL-ul a pierdut O LUPTA , o va pierde si pe A DOUA pe 6 decembrie. A venit ziua SCADENTA pentru cei ce folosesc UNELTIRI PARSIVE impotriva celor nevinovati, muncitori si SARACITI.
  • dd 24 Nov, 2009 22:57 Bravo Loredana Matei. Normal a luat plaja, vrea si portul vrea si capitania sa i se poata subordona tot> . Oameni buni convingeti-va batranii, parintii sa spuna nu mazaroiului si sa voteze cu Basescu. Mergeti la vot si spuneti NU coruptiei, hotiei si murdariei din tara. E sansa mea si a ta, e sansa noastra. Ma mir ca la confruntarea de vineri de la palat dintre prezidentiabili nu l-au nominalizat si pe mazare ca fiind un reper de moralitate, MA MIR>
  • surmelis argentina pusa 24 Nov, 2009 20:11 Alianta intre "soarece si pisica" sau stanga si dreapta , este de scurta durata si foarte periculoasa in toate domeniile de activitate.
  • Rozicrucianul 24 Nov, 2009 11:46 de la Rozicrucianul (10:15:53 24 Noiembrie 2009) PNL nu se inclina in fata PSD,ci PSD se ridica pe virful picioarelor pentru a-l pupa pe frunte si ai aseza basca plina de praf cazuta in urma ,,succesului'la prezidentiale.PDL ar dori ca PNL sa se incline in fata lui dar,...gura strimta, jucaria mica nu pot sa duca la reconcilierea politica si a moralei fara de care nu vom iesi din marasmul economic,din incapacitate politica ,din erorile sociale,din tirguieli si nepotisme,care vor devora in mod iremediabil regimurile politice ale capitalismului satisfacut.Daunazi,am ,,escaladat zidul 'estic al UE,pentru a merge sa vad daca barbierul i-a aranjat barba lui Lenin.Cum stam la rind,un vecin de aglomeratie, simtind imbibatia mea cu democratie capitalista,si ca sunt de ,,dincolo',mi-a facut o destainuire KGB intr-o ruseasca siberiano -caucaziana.,,Everything the communists said about ,communism was a lie,but everything the said capitalism turned out to be truth.Dupa cum am inteles eu ....aroganta lui vrea sa zica :Orice spuneau comunistii despre comunism era o minciuna dar, ce spuneau despre capitalism s-a dovedit a fi adevarat'.
  • Loredana Matei 24 Nov, 2009 09:10 In pachetele pt batrani am dat peste alimente expirate ceea ce conduce la faptul ca oberfuhrerul mazare are afacerile sale cu persoane care detin magazine alimentare si carora le expira marfa pe raft;de ce s-o arunce , mai bine s-o dea la batrani ca si-asa nu stiu sa citeasca pe etichete!cu locuintele "ieftine"pt tineri ne-am lamutit:nu sunt ieftine si bancile oricum nu ofera credite tinerilor pt a le putea cumpara.si-n alta ordine de idei,geoana e dorit presedinte de catre mazare pt simplul fapt ca vrea sa incalece constanta de tot(ca acum e numai trei sferturi).nu il agreez pe base dar mai bine el decat geoana ca sa se termine odata aceasta mascarada cu primarul circar!
  • Alin P. PDL-istul care face si desface in portul Constanta 24 Nov, 2009 01:13 Cum se simt aceşti doi aleşi ai poporului...inconjurati de portocalii?