Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Brânzoi intră în conducerea DJST

ro

26 Nov, 2010 02:07 5556 Marime text
cap_3.jpgSăptămâna de lucru care se încheie astăzi a fost una plină pentru cele trei doamne de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Elena Frâncu, Isabela Stan şi Cristina Brânzoi, care au susţinut probele pentru postul de director, respectiv director adjunct.

Concurs_Branzoi_Cristina_Branzoi_03.jpgDupă ce miercuri şefa interimară a DJST, Elena Frâncu, a obţinut la proba interviu un punctaj cuprins între 95 şi 100 de puncte, finalizând cu brio obiectivul asumat, ieri, şi Cristina Brânzoi, singura care a trecut de proba scrisă pentru postul de director adjunct, a primit rezultatele. „La proba scrisă am obţinut 72 de puncte, iar la interviul pe care l-am susţinut miercuri, 87 de puncte. Ordinul privind numirea mea în funcţie va veni cel mai probabil pe parcursul săptămânii viitoare. De la acel moment îmi voi începe şi activitatea în instituţie", a declarat noul director adjunct.

Amintim că Isabela Stan, cea care a ocupat interimar funcţia de director adjunct al direcţiei, nu a reuşit să treacă de proba scrisă susţinută la începutul acestei săptămâni, obţinând sub 70 de puncte, limita minimă pentru a trece la următoare etapă a concursului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitrache B 04 Oct, 2013 17:55 ah, ce as da
  • Dumitrache B. 26 Feb, 2011 15:43 felicitari Cristina ma bucur foarte mult pentru tine.