Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii judeteni se reunesc pe 17 februarie in prima sedinta

ro

12 Feb, 2010 03:19 813 Marime text
cap_5.jpgMiercuri, 17 februarie, în Aula Mare a Bibliotecii Judeţene I.N. Roman va avea loc prima şedinţă a consilierilor judeţeni din 2010. Pe ordinea de zi se află 58 de proiecte, în afara celor de pe ordinea suplimentară, prezentată de obicei în ziua şedinţei.

De pe lista proiectelor pe care aleşii judeţeni le vor dezbate se află aprobarea bugetului judeţean pe 2010 dar şi a bugetului de venituri şi cheltuieli, a listei de investiţii, organigramei şi statului de funcţii pe 2010 a tuturor instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

cjc_sedinta_01.jpgDe asemenea, se vor aloca sume diverse pentru susţinerea mai multor proiecte precum realizarea Portului Turistic de Agrement Capidava şi Asociaţiei pentru Promovarea Turismului LITORAL - DELTA DUNĂRII. În plus există şi câteva puncte mai interesante, spre exemplu, care fac referire la aprobarea unor măsuri în domeniul salarizării funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al CJC dar şi repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sumele defalcate din cota de 22% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură pe 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii