Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cealera a fost respins la concursul pentru sefia CAS, Learciu ramane in cursa

ro

26 May, 2010 03:00 2205 Marime text
ionut_cealera_des1.jpgIeri, la sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din capitală s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea fotoliilor de şefi ai Caselor Judeţene de Pensii. Pentru postul de şef al CJAS Constanţa s-au înscris în cursă Ionuţ Cealera şi cel care deţine funcţia de preşedinte al CJAS, Daniel Learciu.

Potrivit rezultatelor afişate pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, de pe lista celor trei candidaţi respinşi din întreaga ţară face parte şi candidatul constănţean pentru funcţia de director al CJAS, Ionuţ Cealera. Acesta obţinut la proba teoretică constând într-un test grilă şi un subiect de sinteză, nota 5.05, având cea mai mică notă comparativ cu ceilalţi doi candidaţi respinşi. Singurul care îşi va mai prezenta acum planul de management mâine, de la ora 10.00, este Daniel Learciu.

Daniel Learciu a primit, pe 28 octombrie, anul trecut, ordinul emis de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, prin care a fost delegat să gestioneze activitatea instituţiei, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Funcţia a fost deţinută interimar de Nicolae Belu, după ce Liviu Mocanu, cel care a asigurat conducerea instituţiei în ultimii patru ani, a fost demis.

Postul a fost râvnit şi de un alt membru PD-L, Ionuţ Cealera, propus însă de partid pentru şefia Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, înainte ca acest post să fie dat celor de la UDMR care o au pregătită pe Ildiko Toldişan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii