Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz amatorilor de case ieftine din programul lui Mazăre Câte apartamente au mai rămas nevândute în cartierul Baba Novac?

ro

02 Jul, 2011 00:52 2108 Marime text
Municipalitatea constănţeană a publicat, în urmă cu câteva zile, o informare în care sunt cuprinse răspunsurile la întrebările adresate de persoanele interesate de programul de construire „Locuinţe ieftine pentru tineri, destinate cumpărării - Ansamblul Baba Novac". Pe site-ul primăriei, la categoria „Ultimele 3 actualizări", apar răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care cei interesaţi de achiziţionarea de imobile în acest ansamblu le-au avut, iar cei interesaţi le pot accesa pentru lămuriri.

În afară de acest aspect, pe site mai sunt menţionate, pentru cei care vor încă să-şi mai cumpere apartamente în aceste blocuri, lista locuinţelor rămase nevândute, dar şi blocurile în care se află acestea. Astfel, la data de 23 iunie, mai sunt disponibile în blocurile finalizate următoarele locuinţe: blocurile BN 5, BN 6 - un apartament (BN6, etaj 9, ap. 58), blocurile BN12, BN13 - două apartamente (BN12, etaj 9, ap. 54 şi 57). De menţionat că, în blocurile BN 7 şi BN 8, nu a mai rămas neocupată nicio locuinţă. În celelalte blocuri, aflate în diverse stadii de execuţie, respectiv între 40% şi 90%, datele privind locuinţele disponibile pentru contractare pot fi solicitate antreprenorilor selectaţi de primărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii