Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua primarului din Ovidiu

ro

19 Aug, 2010 00:00 1635 Marime text
bocai_-_dumitru_bocai___.jpgPrimarul din Ovidiu, Dumitru Bocai, împlineşte astăzi 43 de ani.

Edilul democrat-liberal al oraşului Ovidiu se află la primul mandat de primar, dar până acum a condus localitatea cu responsabilitate. În urmă cu mai puţin de o lună, Bocai şi-a oficializat şi relaţia pe care o avea cu cea care îi era alături de mulţi ani. Primarul deţine funcţia de secretar executiv în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa. În ceea ce priveşte poziţia pe care a adoptat-o edilul-şef din Ovidiu în actualul context destul de tensionat pe care îl traversează PDL Constanţa, acesta a stat deoparte, neimplicându-se în vreun fel. De altfel, la momentul în care fiecare democrat-liberal şi-a exprimat poziţia, în favoarea unei tabere sau a celeilalte din PDL, acesta a fost rezervat, menţinându-şi verticalitatea.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marta 19 Aug, 2010 23:23 Cine a avut curaj sa se insoare cu asta?
  • continuare 19 Aug, 2010 12:26 borduriportocalii,stilpi portocalii stegulete portocalii.......dar cu brazii ce-a avut de i-a scos cu wola?a semanat vreun pom vreodata in viata lui?ce-a facut de cind este primar?tace din gura,vocabularul este foarte limitat de asta nu are nici un punct de vedere,a dat tenisi si 3 trandafiri in campanie la Poiana ,dar apa potabila pe stazi nu avem,gazul e la 4 km si nu face nbici un efort sa-l aduca,asta iarna lumea trecea prin tunel pe un singur fir sa ajunga la munk dupa 3 zile de stat in casa.Daca se intimpla vreun incendiu vreo nastere.......aud?
  • Rechinul 19 Aug, 2010 11:19 Intrebare: Cati si cui-bani a datpentru a umple orasul Ovidiu cu cosuri de gunoi de culoare "portocalie"(comanda speciala pentru aceasta culoare=de obicei se prefera verde,albastu galben)