Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2 în 1, „la ofertă" Organizaţiile Municipală şi Judeţeană ale PDL Constanţa, în acelaşi sediu (galerie foto)

ro

04 Jul, 2012 02:23 2118 Marime text
sediul_pdl_2.jpgLa sediul Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa din bulevardul Alexandru Lăpuşneanu era, ieri, o oarecare agitaţie. Erau îndepărtate autocolantele cu însemnele partidului şi ceea ce am putea numi „firma" de deasupra uşii. La faţa locului erau prezenţi secretarul executiv al PDL Constanţa, Florin Gheorghe, şi Ionuţ Anghel, membru în Biroul Permanent Judeţean. Pe uşă, un document lipit specifica: „Hotărârea nr. 7 din 28.06.2012. Consiliul de Coordonare Judeţean al Partidului, în conformitate cu prevederile art. 38 alin (6) şi art. 24 alin (2) din Statut, coroborat cu art. 19 alin. (a), alin (e), alin (d), alin (m) din Regulament, adoptă următoarea hotărâre: Art 1. La şedinţa din 28.06.2012, ca urmare a votului exprimat de membrii delegaţiei, se stabileşte noul sediu al Organizaţiei Municipale Constanţa în strada Ion Lahovari nr. 2 A şi Art. 2. Conducerea Organizaţiei Judeţene şi Secretarul General Judeţean vor aduce prezenta hotărâre la cunoştinţa tuturor factorilor vizaţi".

Despre această hotărâre, liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, a declarat că vine ca urmare a faptului că „se doreşte o mai bună funcţionare a Organizaţiei Municipale": „Pentru asta am luat decizia să funcţionăm în acelaşi sediu". Conform spuselor lui Chiru, la sediul din Lăpuşneanu vor fi organizate „întâlniri şi alte evenimente".

De menţionat este că în sediul PDL de pe Lăpuşneanu funcţionează şi cabinetul parlamentar al deputatului Maria Stavrositu. În ceea ce priveşte acest aspect, Chiru a declarat: „Dumneaei nu este evacuată, va funcţiona în continuare acolo". Precizăm faptul că preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa ne-a declarat că nu este interesat de felul în care va comenta deputatul Maria Stavrositu decizia de mutare a sediului Organizaţiei Municipale din Lăpuşneanu pe Lahovari.

„Vremea abuzurilor"

Deputatul PDL al Colegiului 10, Maria Stavrositu, a explicat că „ar fi trebuit să funcţioneze principiul subsidiarităţii, organizaţia locală să decidă singură în ce sediu funcţionează". „Se pare că este vremea abuzurilor, se creează dezordine şi tensiuni. Eu nu vreau să întreţin o astfel de atmosferă".

Maria Stavrositu a precizat, de asemenea, că nu şi-a propus să îşi mute cabinetul parlamentar din sediul Organizaţiei Municipale din Lăpuşneanu şi că va încerca să-şi deruleze activitatea tot acolo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii