Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 17 candidati au mai ramas doar 13

ro

25 Aug, 2004 00:00 855 Marime text

Astazi va avea loc cea de a doua proba pentru sefii de servicii din Finante

Initial au intrat in examene 18 candidati admisi in urma examinarii dosarelor, din care s-au prezentat la proba scrisa doar 17 * In urma probei scrise sustinute in cursul zilei de luni au fost respinse patru persoane, pentru ca nu au intrunit punctajul minim de 50 de puncte * Astazi, 13 candidati vor sustine cea de a doua proba-interviul, in urma caruia se vor stabili viitorii sefi de servicii si seful Administratiei Finantelor Publice Basarabi

Ieri dimineata a fost afisata lista cu rezultatele obtinute de catre candidatii inscrisi pentru cele 10 posturi libere din aparatul propriu al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta si a unitatilor fiscale din judet. Din cei 18 candidati admisi in urma examinarii dosarelor, s-au prezentat la proba scrisa, care a avut loc luni la sediul institutiei locale doar 17, unul dintre acestia pierzand posibilitatea de a mai da examen prin neprezentare. In aceeasi zi, dupa ora 16.00, Comisia de Concurs a examinat toate lucrarile participantilor, stabilind punctajul obtinut de fiecare in parte. Punctajul maxim a fost de 100 de puncte, dintre care 30 au fost acordate subiectului de sinteza, cate 20 de puncte pentru alte trei subiecte si 10 puncte pentru tematica impusa de reprezentantul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, privind prevederile Legii Functionarului Public. Minimul de punctaj necesar de obtinut pentru promovarea in cea de a doua etapa-interviul, era de 50 de puncte. Acestei conditii nu s-au putut conforma lucrarile a patru candidati: Neculae Anghel, Georgeta Bumbac si Romeo Constantinescu care au optat pentru postul de sef-serviciu Colectare, Executare Silita Persoane Juridice, si Stefan Radu pentru cel de sef-serviciu Administrarea Veniturilor Statului din cadrul Administratiei Finantelor Publice Basarabi. Celelalte 13 persoane ale caror lucrari au obtinut peste 50 de puncte vor sustine interviul astazi, la ora 10.00 la sediul DGFP Constanta.

Alte posturi libere, alte concursuri

Urmatorul concurs care va avea loc in perioada imediat urmatoare este cel pentru ocuparea postului de sef administratie adjunct Trezorerie si Contabilitate Publica din cadrul Administratiei Finantelor Publice Constanta. Acesta va avea loc la Bucuresti, la sediul ANFP, unde de altfel s-au depus si dosarele candidatilor. Perioada in care se vor desfasura cele doua probe, scris si interviu, este 30-31 august. Termenul de depunere al dosarelor a fost 15 ale lunii in curs, iar din informatiile primite, pana la aceasta data se pare ca exista doar un singur candidat, care provine din aparatul institutiei din teritoriu.Cel mai disputat concurs este cel pentru posturile de sef si sef-adjunct Administratie Finante Publice Constanta, care a fost reprogramat pentru perioada 21-22 septembrie, dupa ce initial fusesera stabilite zilele de 13-14 septembrie. O alta modificare a suferit si programarea concursului de ocupare a celor doua posturi libere din cadrul Activitatii de Metodologie si Administrarea Veniturilor Statului, precum si Activitatii de Control Fiscal de directori executivi adjuncti. Acesta din urma se va putea sustine in perioada 24-25 septembrie, la sediul ANFP din Bucuresti. Pentru ambele concursuri, candidatii vor trebui sa-si depuna dosarele la Bucuresti, unde de altfel se vor sustine si probele. Una dintre conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca este vechimea in domeniu mai mare de cinci ani. Cat despre rezultatele finale privind ocuparea celor 10 posturi libere pentru care concursul s-a desfasurat pe plan local, acestea vor fi afisate cel mai curand in aceasta seara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii