Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul se bucura de "facilitatile" pe care i le ofera Campina

ro

10 Jul, 2002 00:00 937 Marime text

La munte se lucreaza mai bine decat la Constanta

Antrenorul Petre Grigoras se declara ieri multumit de conditiile de pregatire de care dispune in localitatea montana * Cei trei dinamovisti au facut deja primele antrenamente sub comanda lui Grigoras # Pentru sambata, Farul trebuie sa se decida asupra unui sparing-partner dintre Chimia Brazi si Petrolul Breaza

De doua zile, fotbalistii de la FC Farul Constanta se pregatesc la Campina, statiunea pe care au ales-o ca loc de cantonament montan in perioada 8-20 iulie. Aici, sub comanda trioului Petre Grigoras - Marian Dinu - Constantin Garjoaba, ei vor face serii duble de antrenamente zilnice, unul de dimineata, si altul dupa-amiaza, asa cum au facut si ieri. Sedintele de pregatire se tin ori pe platou la Muscelul, ori pe un teren, care se prezinta in conditii excelente, desi apartine unei divizionare D, ce pune mare accent pe centrul de copii si juniori. "Terenul este bun, nu avem ce reprosa. Avem posibilitatea sa ne facem antrenamentele asa cum trebuie", ne declara ieri, prin telefon, antrenorul Petre Grigoras. La buna desfasurare a antrenamentelor, Farul si-a luat un aliat puternic: vremea, care nu este atat de torida ca la Constanta. "Vremea este buna. Sunt momente cand iese soarele si momente cand ploua. Oricum, este mult mai bine ca acasa, unde caldura ne sufoca la antrenamente", ne-a mai spus tehnicianul constantean. Momentele de relas sunt pe deplin umplute de fotbalisti cu partide de rummy, carti si table sau de scurte iesiri la plimbare, dar ei nu se abat nici de la programul de masa si odihna. Cat despre hotelul "Muntenia", unde sunt cazati, faristii nu au nimic de reprosat: "Conditiile hotelului sunt de la acceptabile spre foarte bune. Stiam despre facilitatile pe care le are, din anii trecuti. Avem apa calda tot timpul, este curat si avem posibilitatea de a realiza tot aici refacerea dupa antrenamente".

"Dinamovistii se misca bine"

Odata cu intelegerea dintre cele doua cluburi, FC Farul si Dinamo, sub comanda lui Grigoras se pregatesc, inca din prima zi, cei trei dinamovisti Zicu, Vatavu si Baltoi. Acestia nu au facut rabat de la efort si s-au integrat bine in randul celorlalti 25 de jucatori "alb-albastri". "Prima impresie pe care mi-au lasat-o a fost buna. Dar asta este la prima vedere, dupa antrenamentele fizice. Sa vedem ce stiu si cu mingea", si-a exprimat parerea despre ei antrenorul constantean.

Amical cu Chimia Brazi sau Petrolul Breaza

In programul de pregatire al "marinarilor", pe langa antrenamentele fizice si cele tehnice, sunt incluse si cateva meciuri amicale. Adversarii nu s-au stabilit inca, dar pentru primul meci, programat pentru sambata, Grigoras are de ales intre Chimia Brazi si Petrolul Breaza, cu un plus pentru prima echipa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii