Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Mircea tine la secret postul de director la Urbanism

ro

01 Jun, 2010 05:40 1498 Marime text
Primăria Cernavodă are nevoie de director la Direcţia de Urbanism şi Patrimoniu.

Deşi firesc ar fi fost ca şi Primăria Cernavodă să asigure o bună promovare a anunţului de ocupare a acestui post, primarul Mariana Mircea nu s-a îngrijit să afişeze anunţul de concurs şi pe site-ul primăriei. La rubrica anunţuri de pe pagina de web a Primăriei Cernavodă figurează patru anunţuri, dar numai cu titlul pentru că oricum nu se pot deschide pentru a fi vizualizate. Şi oricum, cel pentru ocuparea postului de director executiv la Direcţia de Urbanism şi Patrimoniu nu a fost postat nici măcar aşa, cu titlu informativ. Cu alte cuvinte, primăria caută să-şi angajeze un specialist în această funcţie, însă nu a fost prea interesată să dea sfoară în ţară pentru a asigura o competiţie reală, în cazul în care ar fi mai multe persoane care ar dori să încerce.

Informaţia a fost publicată doar în Monitorul Oficial al României, aşa cum cere legea. Dar să fim serioşi, cine răsfoieşte Monitorul Oficial în căutarea unui anunţ de angajare? Sau mai bine zis, cine din Cernavodă sau din localităţile limitrofe - unde ar fi publicul ţintă al acestui anunţ? Foarte puţine persoane sau, foarte probabil, niciuna. Informaţia despre postul vacant, ca şi programarea concursului, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, Nr. 161/13.V.2010. În Monitor se precizează că Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici este cea care organizează concursul.

Probele, la sediul ANFP

Potrivit documentului, proba scrisă este programată pe 14 iunie, la ora 10.00, la sediul ANFP, iar interviul pe 16 iunie, la ora 14.00. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, la sediul ANFP, şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49. din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008. Condiţiile de participare la concurs, aprobate prin Ordinul preşedintelui ANFP nr. 605/2010 şi bibliografia stabilită se afişează la sediul ANFP şi pe site-ul instituţiei: anfp.gov.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul ANFP şi la numărul de telefon: 021/315.05.45.

Precizăm că am încercat să o contactăm telefonic şi pe primarul Mariana Mircea, însă nu ne-a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii