Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HTC a cerut sistarea vanzarilor iPad, iPhone si iPod

ro

14 May, 2010 05:22 1981 Marime text

htc.jpgProducătorul taiwanez de telefoane mobile, HTC (High Tech Computer Corporation) a cerut sistarea imediată a vânzărilor iPhone, iPad şi iPod, în Statele Unite.

HTC a făcut o plângere la International Trade Commission prin care cere ca Apple să oprească vânzarea imediată a iPhone, iPad şi iPod pe motiv că încalcă cinci patente care le aparţin de drept. Această mişcare vine ca o contramăsură după ce Apple a dat în judecată HTC-ul în martie, susţinând că firma taiwaneză îi încalcă 20 de patente.

În acelaşi timp, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume este şi el implicat într-un proces complex cu Apple. Analiştii susţină că firmele se ceartă des pe drepturile de proprietate ale anumitor tehnologii, dar aceaste procese se soldează foarte rar cu oprirea vânzării unui produs, potrivit BBC.

„Am luat această măsură împotriva Apple pentru a ne proteja proprietatea intelectuală, partenerii noştri industriali şi cel mai important, clienţii noştri”, a declarat Jason Mackenzie, vicepreşedinte HTC în America de Nord.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii