Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

International Open Day, la Cambridge School (galerie foto)

ro

31 May, 2010 03:30 2741 Marime text
cambridge.jpgSâmbătă, Cambridge School Constanţa a organizat o festivitate extraordinară, în care dansul, muzica şi costumele tradiţionale au jucat un rol esenţial. La toate acestea s-a adăugat şi mâncarea tradiţională din 25 de ţări participante la sărbătoarea International Open Day.

Elevii instituţiei de învăţământ, dar şi părinţii acestora, au pregătit pentru oaspeţi prezentări inedite ale ţărilor din care provin, în corturi special amenajate în curtea şcolii, prin costume şi dansuri tradiţionale. De asemenea, atmosfera a fost încinsă de o formaţie care a cântat live pe toată perioada festivităţii.

Printre invitaţii la acest eveniment s-au putut remarca Consulul Republicii Turce la Constanţa, Haluk Agna, Consulul Republicii Elene la Constanţa, Taxiarchis-Aghis Christopoulos, Consulul Republicii Libaneze la Constanţa, Charbel Maroun, dar şi senatorul PSD Alexandru Mazăre şi alţi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa.

„Copiii provin din ţări precum Palestina, Kazahstan, Libania, Grecia, Statele Unite ale Americii, Italia, Turcia, Japonia, Pakistan, România şi altele. Copiii pot participa la diferite jocuri unde pot câştiga premii, iar la sfârşit se va organiza o tombolă tot cu premii", ne-a declarat directoarea grădiniţei, Nicoleta Grigoraş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii