Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna va fi mai usoara datorita incalzirii asigurate de Leomar

ro

15 Oct, 2003 00:00 703 Marime text

In aceasta perioada, societatea pune la dispozitia clientilor sai o oferta avantajoasa de achizitionare a instalatiilor termice marca Kober la un pret de 19,5 milioane lei, in care sunt incluse TVA-ul si un kit de evacuare a gazelor arse

SC Leomar Comexim SRL, distribuitor autorizat al Robert Bosch Romania, asigura comercializarea echipamentelor de incalzire ce poarta marca JUNKERS, adecvate structurii si cerintelor pietei romanesti. Functionarea acestor echipamente este pe baza de combustibil gazos: minicentrale termice murale pentru locuinte, cu tiraj natural si cu tiraj fortat; incalzitoare instantanee de apa; cazane din fonta pentru incalzirea cladirilor cu mai multe etaje; boilere de apa, incalzite direct sau indirect; accesorii (termostate, regulatoare, ceasuri programatoare etc.) care contribuie atat la sporirea confortului de caldura si apa calda, cat si la un consum rational si eficient de gaz.SC Leomar Comexim SRL, distribuitor autorizat in Constanta al Robert Bosch Romania, va ofera prin magazinul de prezentare al firmei, aflat pe strada Ion Alexandrescu nr. 15, o gama larga de echipamente termice marca Junkers si calorifere monobloc si aluminiu, toate produsele putand fi achizitionate fie in sistem cash, fie in rate, cu precizarea ca numarul de rate si dobanda aferenta sunt stabilite de catre Banca Romana de Dezvoltare cu care SC Leomar Comexim SRL colaboreaza. Firma se remarca prin promptitudine si corectitudine, toate acestea fiind intretinute de un personal tanar si flexibil. In ceea ce priveste serviciile prestate de SC Leomar Comexim SRL, aceasta asigura transport pentru toate produsele comercializate, realizand totodata si montajul aparatelor. Pentru fiecare produs comercializat firma asigura garantie, post garantie si service, eventuale defectiuni fiind remediate de catre personalul societatii.

Minicentrala termica murala "Euroline"

Unul dintre produsele marca Junkers, comercializate de SC Leomar Comexim SRL, este minicentrala termica murala "Euroline". Aceasta minicentrala este disponibila in trei modele de prezentare: primul model, ZW 23 KE (tiraj natural) este in varianta combi, asigura incalzire si apa calda in regim instantaneu; cel de-al doilea model este ZW 23 AE (tiraj fortat) tot in varianta combi, asigura incalzire si apa calda in regim instantaneu si, in final, modelul ZS 23 AE (tiraj fortat) care asigura incalzire, iar pentru prepararea apei calde se foloseste un boiler cu acumulare. Despre dimensiunile pe care le au aceste centrale termice se poate mentiona ca acestea fac posibila montarea aparatului in nise sau in alte spatii inguste, aproape oriunde in locuinta. Totodata, prin designul modern si atragator, minicentralele "Euroline" se integreaza optim in orice locuinta, fie ca este vorba de apartamente de bloc sau case, cladiri noi sau case vechi renovate, cu sau fara cos de fum. Totodata, centrala asigura un raspuns rapid la cererea de apa calda a utilizatorului prin intermediul unei turbine care permite atat citirea semnalului la deschidere a unui robinet de apa calda, cat si realizarea unei concordante rapide intre debitul si temperatura dorite ale apei. In ceea ce priveste securitatea minicentralei "Euroline", aceasta dispune de un limitator de temperatura pe schimbatorul de caldura, presostat diferential pentru verificarea functionarii ventilatorului pentru evacuarea gazelor arse, electrod de ionizare pentru supravegherea arderii, supape de siguranta, vas de expansiune, sonda de temperatura cu functie de supraveghere, vana de gaz cu ventile de siguranta si de modulare, precum si un afisaj cu LED-uri al codurilor de avarie. Despre caracteristicile tehnice amintim doar ca centrala dispune de arzator din inox, aprindere electronica, schimbator de caldura cu lamele din cupru, transformare simpla pe GPL prin intermediul unui set de duze si un panou de comanda ce permite o reglare simpla si rapida.Totodata, SC Leomar Comexim SRL pune la dispozitia clientilor sai o noua oferta la centralele termice. Astfel, societatea comercializeaza in aceasta perioada centrale termice murale ce poarta marca Kober. Printre caracteristicile centrale se regasesc tirajul fortat si puterea de 24 kW. Acest model de centrala poate fi achizitionat la un pret de 19,5 milioane lei. Totodata, in acest pret sunt incluse TVA-ul, precum si un kit de evacuare a gazelor arse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii