Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un motociclist de 23 de ani, din Brăila, accidentat grav (Galerie foto)

ro

08 Jun, 2012 01:00 3646 Marime text

accident.jpgUn tânăr brăilean se află internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul a avut loc ieri, pe raza municipiului Constanţa, aproape de ora 12.00. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că vinovat de producerea accidentului este chiar cel internat în spital.

În urma cercetărilor specifice, oamenii legii au stabilit că Andrei R., de 23 de ani, din Brăila, a condus o motocicletă, marca Kawasaki, pe bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul Tomis. Ajuns la intersecţia cu strada Dispensarului, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare, motociclistul a intrat într-un Opel, model Astra, condus de Gabriel P., de 36 de ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, care a fost dus de urgenţă la spital. Ieri, medicii Spitalul Clinic Judeţean Constanţa au precizat că tânărul brăilean se află în Secţia de Reanimare. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc accidentul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii