Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starea de sanatate a ranitilor de la Valu lui Traian este stabila

ro

22 Jun, 2010 02:42 1496 Marime text
Persoanele rănite în urma accidentului rutier care a avut loc duminică dimineaţă între localităţile Valu lui Traian şi Constanţa se află încă internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Florian Stoian, Daniel Groza şi Dan Ştefan Covaci se află internaţi în secţia de Neurochirurgie cu traumatisme, fiind sub supraveghere medicală.

Reamintim că un apel la 112 a anunţat duminică,în jurul orei 12.30, un grav accident rutier la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian. Cinci maşini au fost implicate în carambolul care a blocat traficul peste o oră. La un moment dat, unul dintre şoferii aflaţi în trafic a vrut să întoarcă peste linia continuă. Nu s-a asigurat însă, şi când se afla pe mijlocul drumului, a văzut că vine o maşină de pe contrasens. A frânat brusc şi alte două autoturisme aflate în spate l-au lovit. Unul dintre ele a ricoşat pe contrasens şi s-a izbit de un alt vehicul. A fost proiectat apoi pe sensul pe care era iniţial, în maşina unei firme de pază.

În urma accidentului, şi-a pierdut viaţa Gheorghe Văcaru şi au fost răniţi uşor Dan Ştefan Covaci, Maria Ionescu şi Radu Daniel Groza.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii