Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soseaua de coasta revine pe masa Consiliului Local (document)

ro

12 Jul, 2010 01:34 3704 Marime text
riviera_tomis.jpgAleşii locali constănţeni care se vor reuni vineri în şedinţa de Consiliu Local din această lună vor supune dezbaterii şi un proiect de hotărâre care are ca obiect un subiect preferat al primarului Radu Mazăre: Riviera Constanţa, în termeni generici, şoseaua de coastă care va lega, la un moment dat, staţiunea Mamaia de municipiul Constanţa.

Consilierii constănţeni vor supune votului proiectul de hotărâre care face referire la aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Riviera Tomis".

La sfârşitul lunii martie, municipiul Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit unei firme bucureştene, SC Blizzard Design SRL, serviciul de proiectare în faza Studiu de Fezabilitate aferent obiectivului de investiţii Riviera Tomis. Societatea câştigătoare este cunoscută în prim planul afacerilor constănţene pentru că s-a ocupat şi de realizarea unor planuri de situaţie pentru primul cartier de locuinţe ieftine, Ansamblul „Baba Novac". Serviciul a fost atribuit pentru 1.170.000 de lei, fără TVA.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii