Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera cu mongoli la frontiera

ro

07 Jun, 2010 03:29 1562 Marime text
frontiera_mongoli.jpgPremieră la Poliţia de Frontieră Constanţa: doi mongoli au fost depistaţi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa.

Comisarul-şef Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, a declarat că este pentru prima dată când sunt prinşi cetăţeni mongoli la graniţă. Denis Emirel, de 29 de ani, şi Panciu Ospitorov, de 32 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii Grupului de Nave Mangalia, în apropierea graniţei cu Bulgaria, la circa zece metri de borna de frontieră. În urma investigaţiilor, a reieşit că cei doi sunt cetăţeni ai Republicii Mongolia. Luaţi la întrebări de poliţişti, Emirel şi Ospitorov au precizat că, în aproximativ două luni, au trecut ilegal frontierele din Turcia, Grecia şi Bulgaria, intenţionând să ajungă în Spaţiul Schengen, pentru a-şi căuta un loc de muncă. Mongolii s-au ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat, cercetările fiind desfăşurate sub coordonarea procurorilor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. În zilele următoare, cei doi vor fi trimişi înapoi în Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcus 07 Jun, 2010 14:23 Fiti pe faza domnisoara, mongolii sunt mizilic, din surse stiu ca in zilele urmatoare o banda de extraterestri va incerca sa forteze granita, in ideea de a vedea la ele acasa minunile guvernului Basescu si pentru schimb de experienta cu pensionarii romani, in ceea ce priveste supravietuirea cu alimentatie zero. sa fiti iubita marcus