Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posibil preşedinte de organizaţie municipală a PP Gică Slabu "Cu Dan Diaconescu am o relaţie bună, de început, prietenească"

ro

14 Dec, 2010 00:00 2305 Marime text
Gica_Slabu_Slabu_Gheorghe___.jpg"Vreau ca acest partid să nu ofere oamenilor doar vorbe şi promisiuni, ci fapte, o abordare politică adevărată. Pe primul plan trebuie să fie cetăţeanul, nu politicianul"

Venirea lui Dan Diaconescu la Constanţa pentru a prezenta lumii Partidul Poporului a scos la iveală şi o parte din echipa cu care "tăticul" OTV-ului va lucra la Constanţa.

Printre cei prezenţi la întâlnirea de sâmbătă de la Casa de Cultură s-a remarcat Gheorghe Slabu, preşedintele CS Tomis, individ văzut ca fiind apropiat al PSD-ului şi al lui Radu Mazăre. Numai că, Gică Slabu neagă legăturile cu social-democraţii, dându-se PNL-ist convins. Pe de altă parte, nu neagă faptul că i s-a propus să preia preşedinţia filialei municipale al PP-ului lui DD. Însă, spune că se mai gândeşte. "Suntem în faza de discuţii, de negocieri. A fost o propunere ca eu să fiu preşedinte la municipiu şi, în primă fază, am fost de acord dacă se vor agrea ideile mele după ce voi studia statutul partidului", declară... politicianul Slabu. Spune că deja a discutat cu Diaconescu faptul că nu va susţine financiar echipa, din simplul motiv că nu îşi permite. Doar are de finanţat CS Tomis şi nu este un lucru simplu. Ba chiar, foarte serios, vorbeşte despre eforturile financiare pe care le face pentru echipă. Dar, cine ştie, poate va da şi la partid "foarte puţin". Are deja un speech politicienesc: "Vreau ca acest partid să nu ofere oamenilor doar vorbe şi promisiuni, ci fapte, o abordare politică adevărată. Pe primul plan trebuie să fie cetăţeanul, nu politicianul. (...) Vreau să formăm o echipă puternică la Constanţa. Acest partid are un impact deosebit asupra oamenilor". Pe Dan Diaconescu, Gică Slabu l-a cunoscut, aşa cum povesteşte: "La mine, la Mamaia, acum vreo doi sau trei ani". Mai pe şleau, la Cazinoul din Mamaia, din care deţine o jumătate. Afacerea mai implică şi un parteneriat cu Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, administratorul firmei, care este proprietara celeilalte jumătăţi. Revenind la DD de la OTV, Slabu spune că a venit şi anul trecut la Constanţa, au vorbit şi îi leagă "o relaţie bună, de început, prietenească". Însă, recunoaşte că are mare încredere în el, pentru că se vede că vrea să facă treabă.

Prietenia cu Sorina-Gina şi cu "toate partidele politice"

Gică Slabu are de trecut un hop până să ajungă omul lui Dan Diaconescu. Pentru că, aşa cum spune, este încă membru al Partidului Naţional Liberal. Asta spre surprinderea celor care îl vedeau mai mult omul lui Mazăre şi al lui Constantinescu decât al lui Haşotti şi al lui Dragomir. Dilema apartenenţei a fost repede explicată de către Gică Slabu: "Am relaţii deosebite cu toate partidele politice". Aşa cum s-a putut vedea... Cazinoul din Mamaia a făcut obiectul unui dosar penal privind înstrăinarea frauduloasă a activului, împărţit în Cazino Sud şi Cazino Nord. Partea de Sud a ajuns din patrimoniul Mamaia SA la Mehmetoglu SRL. Societatea, înfiinţată în 1991, o are ca asociat pe Sorina-Gina Hortolomei Moscu (nume care apare şi în dosarul retrocedărilor) şi SC Mega Development, al cărei administrator este chiar asociata. La rândul său, Mega Development are ca asociat firma cipriotă Talmage Overseas, societate implicată şi în SC New Home Construct SA, dar şi în City Park Management, una dintre firmele din spatele City Park Mall. Best Hotels & Tours SRL, proprietar peste Cazino Nord, pe care l-a luat tot de la Mamaia SA, are ca unic asociat firma Progetto 2000 România SRL şi drept administrator pe italianul Gilberto Bivona. Asociatul Progetto 2000 România ni-l prezintă pe afaceristul - preşedinte de club - Gheorghe Slabu, dar şi SC Progetto 2000 SRL şi Italian Designer & Construction SRL. Cele două societăţi proprietare au creat-o pe a treia, Wynn Resort, prin intermediul căreia doresc să... modernizeze Cazinoul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 14 Dec, 2010 09:20 mafia din spatele mafiotului dan diaconescu- gica slabu fost tobosar la restaurantul contrabandistilor unde vine basescu-zorile....intra in combinatii cu strutinschi si mazare -strutinschi intra la liberali sanci la misto-iau 3 benzinarii la far iesire ovidiu linga hotel dobrogea -rompetrol si la cet -gica slabu cu un comisar garda financiara- ai lui mazare cica aparau consuctele de se fura in rupte astfel zelca devine din ospatar la balada milionar in euro -un fel de jr cu un peco amarit la primo inde cirlig e filmat de doi si un sfert cind ia spaga ...gica slabu asocita cu unul de la garda finaciara ia la pizza le coke si cinema progresul -acte false ale un proprietari straini inventati mafia imobiliara-ce zice dna? nimic-ii baga la inchisoare pe politisti care iau spaga tuica- asa zisa licitatie de la mamai cazino il face pe gica slabu propitar...sa vedeti citi politisti si comisari garda au acolo magazine-mafieeeeeeeeee....dan diaconescu cumpara la mare in cartierul consilieri 2 vile lux de 200 000 euro bucata una lui si una bucata amanta de la viceprimarul gabi stan -ce taxe? ce impozite? ptr fraieii care il voteaza-mafia vegheaza are nevoie de un poliytician acolo sus...saracii vor fi tot mai saraci...votati mafia votati dan diaconescu si gica slabu-noi dezvaluiri miine...stati aproape nici nu stiti ce pierdeti-e alquida la constabnta-sri dga dna tac..basescu traian tace