Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre şi-a luat mâna de pe cel de-al doilea cartier de locuinţe ieftine

ro

30 Nov, 2010 00:00 1025 Marime text

După ce a făcut vâlvă cu faptul că face şi cel de-al doilea cartier de locuinţe ieftine pentru tinerii constănţeni, primarul Radu Mazăre a anunţat ieri că nu va mai derula acest proiect, date fiind actualele condiţii economice.

Mai mult, autorităţile locale deja au găsit destinaţie banilor ,insuficienţi, care erau alocaţi pentru efectuarea unor studii de teren. Banii care iniţial aveau destinaţia mai sus amintită vor fi daţi, prin rectificare bugetară, pentru plata sporurilor funcţionarilor publici din primărie pentru anul 2010. În total, după cum a explicat primarul Radu Mazăre, banii alocaţi acestora studii ajungeau la aproximativ 100 de milioane de lei vechi, bani în care intră, fără un procent precis şi resursele financiare pe care primăria le mai are. Oricum, suma pe care o alocaseră pentru efectuarea studiilor, după cum a declarat şi primarul, nu era suficientă decât pentru o parte din proiect.

Până la acest moment, municipalitatea a organizat achiziţii publice în ceea ce priveşte serviciul de proiectare, serviciul de proiectare pentru faza studiu de fezabilitate aferent obiectivului de investiţii construire de locuinţe ieftine pentru tineri destinate cumpărării şi lucrările tehnico-edilitare aferente ansamblului Ştefăniţă Vodă.De altfel, ar fi greu de crezut că primarul ar mai fi avut cu ce să umple blocurile pe care teoretic le-ar fi ridicat în cel de-al doilea cartier, mai ales că autorităţile locale nu au reuşit să găsească nici măcar 1.000 de tineri care să ocupe primele blocuri din cartierul "Baba Novac".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii