Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bataie intr-un peco din Medgidia

ro

23 Nov, 2009 03:32 5755 Marime text
Au vrut să sară cu picioarele pe poliţistul pe care l-au trântit la pământ, dar au fost opriţi la timp de colegii acestuia. Este vorba despre mai mulţi tineri din Medgidia, care, la momentul actual, sunt cercetaţi pentru ultraj, tulburarea liniştii şi loviri, în urma bătăii dintr-o staţie peco din Medgidia.

În urma altercaţiei, poliţistul s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va stabili încadrarea juridică a faptei. Altercaţia s-a petrecut în Medgidia, ieri dimineaţa, în jurul orei 4.00, când Alina Diaconu a reclamat la Poliţie că Ştefan Bădărău, de 21 de ani, Alexandru Ciocan, de 20 de ani, şi Viorel Leşu, de 22 de ani, ar fi insultat-o pe ea şi pe prietenii ei. Culmea, în timp ce fata dădea declaraţii, a fost sunată de un prieten de-al ei, Alexandru Spânu, care i-a cerut ajutorul, spunând-i că a fost bătut de cei trei tineri şi că se află într-o staţie peco. Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, însă, din cauza comportamentului agresiv al atacatorilor, oamenii legii au fost nevoiţi să cheme întăriri. Tinerii au refuzat să fie legitimaţi, astfel că poliţiştii au încercat să-i încătuşeze. Conform anchetatorilor, Alexandru Ciocan a ripostat, lovindu-l pe unul dintre poliţişti. Când omul legii a căzut la pământ, Ciocan şi prietenii săi au încercat să-i sară cu picioarele pe piept, dar au fost opriţi de ceilalţi agenţi. În cele din urmă, agresorii au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţiei. În prezent, tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ultraj. În plus, Ştefan Bădărău este anchetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De altfel, din primele date, se pare că scandalul a izbucnit după ce unul dintre agresori a refuzat să-şi mute maşina, astfel încât să le facă loc să treacă persoanelor din celălalt grup.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xxx 01 Dec, 2009 15:15 creatzo ce faci? ii duci mancare la parnaie? :D
  • silviu 29 Nov, 2009 00:03 la puscarie cau ei
  • decu 25 Nov, 2009 14:10 sunt nevinovati am fost cu ei mint cu nerusinare politisti,sunt niste zdrente in uniforma,ia injurat pe baieti astea in tot felu ar trebuii pedepsiti animalele astea de politai.cu stima decu cel mai smecher din medgidia
  • Vlahos 23 Nov, 2009 19:56 Niste cozi de cazmale pe spinare nu le-ar prinde rau acestor huligani!10 ani de puscarie, asta merita!